Murat Terim
10 Numara!
- 8 Haziran 2011
- 14.941
- 827
- 1.428
Falcao hayırlı olsun. Monaco taraftarı duyduk imzalamış diyor, Twitter e yazıyor ve agliyorlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet biliyorum. bugünki macta kac taraftar var sen biliyormusun peki? Eger bu mactan sonra taraftarlarla vedalasmazsa bu transfer bence zor olur ve en az 1 hafta sürer adam yillarca monaco formasi giydi bu macta veda etmezse hanki macta edecek
Link atarmısın kardeşimFalcao hayırlı olsun. Monaco taraftarı duyduk imzalamış diyor, Twitter e yazıyor ve agliyorlar
Falcao un mactan sonra tribünlere veda etmesini istiyorum is garanti olsun istiyorum cok görme yahuVolkan bey ne olsun istiyorsun yahu?
Falcao hayırlı olsun. Monaco taraftarı duyduk imzalamış diyor, Twitter e yazıyor ve agliyorlar
elek melek edemezdik de bu sene bir şekilde 3. torbaya atamazsak kendimizi işimiz çok çok zor
şu anda torbalara bakın neredeyse içerde dışarda yeneceğimiz bir takım yok
Bok gibi takim Monaco'da kalmaz artikLyon 3. Golü de attı. Monaco kaynar bugün. Birde kendi evindeler.

Aysegül hanim gelsede sular kaynasa yavastan
kim? nerde?Bizimki tribünde valla
AlexisM
@AlexisMrl9
Apparemment Falcao a signé à Galatasaray, sur ce que j’ai entendu dans les loges ! Soirée parfaite.