Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Umarım cezalı ve sakatlik yaşanmaz.. yoksa bu yönetim çok ağır gömerim. Yeter la.. 20 gün kalmış alamıyorsun, satamiyorsun.

Yarında bişey çıkmaz ise ben bişey beklemiyorum. Falcao dışında hiç bir çalışma yapmıyorlar derim, elden yiyorlar son dakika alacaklar sonra yine satmaya ugrasacaklar.

FT istediğin kadar eleştir, yönetim işini yapmadığı gerçeğini değiştirmez. Buna sponsor da dahil. Maça çıkacaksın sponsor yok nasıl bir iş bu anlamadım

3-4 gün içinde Falcaoyu alıp döner..-Balon seten
Falcaoyu almadan dönerse kendi hatası..-Balon seten
Falcao yarın istanbulda-Emre Sallayan
Falcao çarşamba-perşembe istanbulda-Ali naci
Falcao maça çıkıp gelecek-Savaş çorlu

Duyumcuların hiç suçu yok valla onları palaazlandıranda bunlar iş bilmeyen de bunlar her sene bir adama takılıp kalanda bunlar. Falcao diye oyalanıp son gün de souza ve dandirik bir aadaö alır gelirler mitroğlunada tazminat verirler, şu bekleyişin iki aydır hiç bir anlamı yok

6 numara gelsin 'la bari lig başladı usta duyumcularimiz 6 numara falcao dan önce gelicek demişlerdi demekki 6 numara 1 eylül falcao 2 eylül de gelecek..

2 senedir takım 11 oyuncularından yoksun başlıyor lige. Bu yönetim bu işi yürütemiyor kimse kusura bakmasın

Bayram sonrasını bilmemde başka sezona kalırsa sezona taraftar tepkisiyle başlar yönetim. Imparator florentina maçı sonrası bir sitemde vs bulunmadı. normalde sözünü esirgemez bir ona güveniyorum

Olmamasına razıyım, Oluyormuş gibi olmasın yeter. Franz Kafka Galatasaraylıların için söylemiş üstad bunu

Evett arkadaslar geleneksel Falcao bitti aksam saatlerine yaklasiyoruz

Hayirli ugurlu olsun..

Ilk bomba Falçaonun kendisinden gelmis tebrik ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt