Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Monaco dalga geçiyor resmen. Karşılarında çekinecekleri, gerekirse rest çekebilecek bir adam olmayınca istediklerini yapıyorlar. Bir aydır forvet alınca bırakacağız dedikleri adamı şimdi kadroda tutmaya çalışıyorlar. Bizim yönetim berbat bir süreç yönetimi örneği gösteriyor. Bu vakitten sonra Falcao Monaco ile sözleşme uzatırsa şaşırmam.

Çeviri hatası var monaco devlet başkanı değil monaco kulüp başkanı olan rus milyarderden bahsediyor sanırım

Onyekuru Resmen Monaco da

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Monaco resmen zamana oynuyor ve insanlari oyaliyor. Hic etik bir hareket degil bu yaptiklari.

Falcao böyle giderse kalır. Soru bonservis pazarlığı ve bizde para yok şu anda. Şu anda herşey monoca nun elinde. Oyuncu ile anlassan ne olacak , adam vermiyorum derse bizimkilerde diretirse iş başka yere gider. Monaco nasıl izin vermiş anlamıyorum. Tamam oyuncu ile yoklama yaparsın ama önce kulübü ile anlaşılsın.

Bizim apo hep aynı halti yiyor. Alan,pato,modeste gibi oyunculardan tamam cevabı alıyor sonra kulüplerden red yiyor.

Madem diagne yi 10 m veriyorsun, alan a niye vermedi ben de bunu soruyorum şimdi. Menajerlere bırakmayacaksin o işleri. Aynisini emre mor da yaşadılar.

Takım kötü oynuyor birde üstüne transferler gecikiyor şükrü ve abdul seri transferiyle 1 ay iyi uyuttu bizi, sonra diyorlar sezon başı takım toparlanır diyorlar yenen rakipler uzaydan mı geldi o zaman, şu kulüp katarlilara mı bae lılara satılsa da kurtulsak beceriksiz ordusundan

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Albayrak çıkıp iki kelime laf etse bitecek yani.Çık gerekirse olmuyor de bizde bilelim ama insanları ikilemde bırakma.

Denizli’yi yenmek için Bakayoko, Falcao’ya gerek yok. 👀

Falcao böyle giderse kalır. Soru bonservis pazarlığı ve bizde para yok şu anda. Şu anda herşey monoca nun elinde. Oyuncu ile anlassan ne olacak , adam vermiyorum derse bizimkilerde diretirse iş başka yere gider. Monaco nasıl izin vermiş anlamıyorum. Tamam oyuncu ile yoklama yaparsın ama önce kulübü ile anlaşılsın.

Bizim apo hep aynı halti yiyor. Alan,pato,modeste gibi oyunculardan tamam cevabı alıyor sonra kulüplerden red yiyor.

Madem diagne yi 10 m veriyorsun, alan a niye vermedi ben de bunu soruyorum şimdi. Menajerlere bırakmayacaksin o işleri. Aynisini emre mor da yaşadılar.
Onun hala transfer pesinde kosmasi bile sacmalik. Her transferi yüzüne gözüne bulastiriyor. Adam akilli bir yönetici yok mu bu isler ile ilgilenecek anlamiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt