Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bana göre ünal aysal da terim’in ekmeğini yiyenlerdendi. Terimden sonra ne olduğu malum. Üstelik onun transfer fiyaskoları daha beterdi, A. Albayrakı zaten biliyoruz, aysal başkan sıfatıyla kendi gitti reyesle forlanı alıcam diye, eline ujfalusiyi verip gönderdiler. herkes unuttu tabi hafızalar günübirlik

Aysal'ın yaptığı en büyük yanlışlardan biri de o dönemde ciddi olarak büyük paralar kazanmıştık

O paraları değerlendiremedi.Gitti amatör sporlara harcadı,dolayısıyla geri dönüşü olmadı o paraların.Günü birlik başarılar bizi mutlu etse de uzun dönemde zararlı olduk

Aahahh ulan apo tüm almaya niyetlendigin adamları görüşme yaptığı takimami söylüyorsun:-)

Ciddi ciddi hiçbir duyum, haber vs. yok dimi şu anda? Her şey kesildi birden. Ve bu fırtına öncesi sessizlik falan değil belli ki. Hiçbir oyuncuyla ilgimiz yok şu anda. Kara kara düşünüyorlar ne yapacaklarını bizimkiler. Bakalım hangi oyuncuyla ilgili haber çıkacak bir dahaki sefere? Veya bizden kim Falcao işi olmadı veya oldu diyecek? İlginç bir sessizlik var ve bu sessizlik yönetim için hoş olmayacak.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Valla psikolojimiz bozuldu ya..İlk kez bir nobette boyle hissediyorum.. ictigim nargileden bile tat alamadim

IMG_20190812_223535.webp

Aysal'ın yaptığı en büyük yanlışlardan biri de o dönemde ciddi olarak büyük paralar kazanmıştık

O paraları değerlendiremedi.Gitti amatör sporlara harcadı,dolayısıyla geri dönüşü olmadı o paraların.Günü birlik başarılar bizi mutlu etse de uzun dönemde zararlı olduk
Tek sorun yabanci siniriydi.
Muslera
Puyol
Dani Alves
Ramos
Marcelo
Kante
Xavi
Ribery
Robben
Messi
Suarez
Soyle bir kadro dahi kursan sadece 5 tanesi oynayacakti :)
Bence en buyuk hatamiz o donem Gokhan veya Caner gibi oyunculara sulanmamak oldu. Piyasadaki yerli kalitesi de bildigin yerlerde surunuyordu.

Onyekuruda danayer de bedavaya gitti . Onyekuru (diagne parasına ) daneyer ise ( maicon parasından daha az bi bedele )

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Süleyman rodop bitti demiş relax

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt