- 1 Ağustos 2014
- 63.830
- 75.026
- 4.338
Kendisi ifşa etmişti zaten son postundaŞeref aydını küstürenler kim? Hepsini ifşa edin. Bilerek yapıyolar bence.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kendisi ifşa etmişti zaten son postundaŞeref aydını küstürenler kim? Hepsini ifşa edin. Bilerek yapıyolar bence.
HUUUUUUU
Bunun da ses tonu sinir ediciyaw 36 olsa ne falcao lan bu her türlü iş yapar.
Al bu karı da 72 doğumlu kolombiyalı iş yapmaz mı galatasarayda
![]()
Kulübede rahat durur mu? 10 ve üzerine satılsa son yılların en büyük satışı olur bizim için.diagneyi oynatmaz artık hoca herif karakter olarak sorunlu böyle adamla uyumlu olamaz
O çapraz kosuyu acayip çok iyi yaptığı için bu adam dünyanın en iyi forvetlerinin arasındaFalcao bitmiş canım, 39 yaşında zaten
Yapanlar ceza aldılar mı sayın modum?Gizli bılgı lınc edılmemesı ıcın saklanıyor lutfen sakin olalım
Mehmet Özcan
Onyekuru
Bakayoko
Kaan Ayhan
Transferi kapatmak için güzel olur.
Diagne
Yunus
Mitroglou
Ozornwafor
Da gider.
İlk 11
Muslera
Mariano-Marcao-Luyi-Nagatomo
Bakayoko-Seri
Feghouli-Belhanda-Onyekuru
Falcao
Yedek 11
Okan
Şener-Kaan-Ahmet-Linnes
Donk-Mehmet
Jimmy-Akbaba-Emre
Babel
Bu emre kaplan konusup duruyor bir bok oldugu yok birde susmayi denese eminim daha basarili olurDiagne nerde diye sorsana
İçiniz rahat olsun aldılarYapanlar ceza aldıkar mı sayın modum?
Hiç haber yapmasa en başarılı GS muhabiri ödülü alırBu emre kaplan konusup duruyor bir bok oldugu yok birde susmayi denese eminim daha basarili olur
Isin tuhaf tarafi kurtarici diye aldiklari emreleri 40 yasinda.Kuslarin gerizekali oldugunu biliyordum ama bukadarini beklemiyordum
Israrla bi transfer bok atmak icin 32 33 yasinda olan adama 36 yasinda diyorlar
Bukadar kuduruk cekemeyen kiskanc kus toplumu görmedim zuhahah kudurun kuslar
SM-N960F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Boyle babasindan kalan bakkal kahve gibi bir yeri isletecek tip var medya adama agir kacmisHiç haber yapmasa en başarılı GS muhabiri ödülü alır
ailesine falan mı sövmüşler rtaş ben kaçırdım o olayı neden küsmüş
Şeref aydını küstürenler kim? Hepsini ifşa edin. Bilerek yapıyolar bence.
keşke belhanda konusundaki banım kalksaİçiniz rahat olsun aldılar