Oğuz Balcı
Tecrübeli Üye
- 21 Temmuz 2019
- 7.495
- 5.105
- 718
4 kadını için karar verdiğini söyleyerek; fb, bjk, ts ve başakşehir’e göz kırpmıştır.
9 Ağustos 2019 19:55 · svastika06
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu tarz 3-5 tane insan var dönüşümlü gelip burada olumsuzluk yayıp yer değiştiriyorlar. Bu insanların sosyal hayatını da merak etmeye başladım. Her konuda mı böyle negatifler yoksa kuşgillerden miBu Yasin kirdarin attigi butun postlar negatif, ben anlamadim bunu.
21 mac 16 gol olmasi gerekmiyor mu 18/19
Annesi sagsa o dur4 kadınım derken ? Karısı , 2 kızı tamam diğeri kim acaba?
Gelin 2 nizle buluşalım kuş mu aslan mı anlarsınız o zaman emin olunBu tarz 3-5 tane insan var dönüşümlü gelip burada olumsuzluk yayıp yer değiştiriyorlar. Bu insanların sosyal hayatını da merak etmeye başladım. Her konuda mı böyle negatifler yoksa kuşgillerden mi
6'yı yazmayı unutmuştur yapan kimse ya da bize haber veriyor Falcao: 6 numara da benden diye.21 mac 16 gol olmasi gerekmiyor mu 18/19
Ne kolaraovu kafaniza gunesmi geçti herif 85 doğumlu 34 yaşında
3 sene kontrat verecenn 2 duran top atsın diye bravo müthiş vizyon
komik geldi ama kızları için söylemiş bir cümleyi böyle suistimal ederek yorumlamak hoş değil.4 kadını için karar verdiğini söyleyerek; fb, bjk, ts ve başakşehir’e göz kırpmıştır.
Marcao dos Ozon sol bek oynasin Kolarov yedekte beklesin fenere inatKolarovu biz alalim Rahatlikla DOS oynar