Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Linnes daha bir kac ay önce biten sözlesmesini uzatti. Kendisi gitmeyi istemiyorsa, baya kötü hamle olur bizden. Adam isterse bedavaya ve imza parasi kapip gidebilirdi. Bizim planimizda seni hemen satmak var deseydik, adam sözlesmeyi bile imzalamazdi.

Bugün Diagne’yi kötüleyen rakip takım taraftarları biz bu adamı serbest bıraksak direkt atlarlar hemen alalım diye.Araplara satsak 6 ay sonra kiralamak için yırtınırlar.Gaza gelmeyin destek verin artık.

Ara transferde genel olarak herkes diagne transferinden memnundu. Hatta maaş iyi fenerin gol atamayan forveti 4 alıyor biz iyi maaş verdik muhabbeti dönüyordu. Şimdi iş bittikten sonra konuşması kolay.
Benim için şimdiye kadar satılmasa sıkıntı yoktu ama Falcao transferinden sonra satılması gerek. Eğer çok fazla forma şansı bulamazsa değeri iyice düşer. Hem bonservis kazanamayız hemde 4 yıl bu maaşı ödemek zorunda kalırız.

Şu yaptığın yoruma kendin bile inanmıyorsun.
kimse memnun falan değildi.Yahu Allah aşkına doğruya doğru yanlışa yanlı deyin.Şu başımızdaki beceriksizleri savunmak için türlü türlü mazeretler üretmeyin.
Diagneye bizden başka dünya üzerinde hiç bir klüp 10 milyon ve üzeri para vermez.
Falcao gelir.Başka transfer olmaz.Olsada son gün yetersiz birilerini getirirler.Falcaodanda faydalanamayız.Ve bu taraftar falcao geldiği için zaten diğer gelen yetersizlerede sesini çıkarmaz.Her zamanki gibi elimize gelen fırsatı teperiz.Seneyede ekonomi olarak bütçeyi eksi olarak açıklarız.

inşalla yanılırım.Beni utandırırlar.

Taraftarımız döner merak etmeyin. İki süper lig maçını kazandırsın şampiyonlar liginde iki gol atsın herşey unutulur. Önemli olan zihinsel problemlerini aşmak. Bunu bizden daha iyi düşünüyordur fatih terim merak etmeyin.

Muslera-Marcao-Ozanwafor-Luyindama-Mariano-Nagatomo-Linnes-Donk-Seri-Belhanda-Babel-Feghouli-Diagne-Mitroğlu-gelirse Falcao-gelirse 6 no

16 yabancı oluyor.
Ozonwafor'u kiralık yollarız diyelim + Mitro'yu yollamamız lazım en kötü ihtimalle kadro dışı bırakıp parasını ödemeye devam edeceğiz.
Tabii bunlar hiç 6 no almayıp Donk'la devam etmeyi de seçebilirler o da bir ihtimal.

Bu sene Ts ve Bjk arasında çok çekişmeli bir 2.lik mücadelesi yaşanacak gibi görünüyor. Ligi bu hale getiren Falcao ya yazıklar olsun. Fenerbostan, taraftarının da desteğiyle Başakşehir i geçecektir diye düşünüyorum. Yani kıran kırana 2. lik ve 4.lük mücadeleleri için Şimdiden heyecanlandım :berkan:

Bugün Diagne’yi kötüleyen rakip takım taraftarları biz bu adamı serbest bıraksak direkt atlarlar hemen alalım diye.Araplara satsak 6 ay sonra kiralamak için yırtınırlar.Gaza gelmeyin destek verin artık.
destek verelim de. Adam oyle paylasımlar yapıyor kı o milleti gaza getiriyor resmen

Falcao Dagne bal gibi çift forvet oynar. Biri statik ama boyluposlu diğeri hareketli forvet.
Daha geçen yıl hoca birçok maç dagne- mitro oynamaya çalıştı ama olmadı çünkü ikiside yavaştı. Ama falcao-dagne mis gibi olur. Hocanın kafasında çift forvet var zaten en azından ligdeki çoğu maç için.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt