Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Artik yavastan su asiri maaslardan kurtulmak gerek. Hani sadece scout transferiyle Galatasarayin hedeflerine ulasamazsin ama yavas yavas gitmek gerek o yola. Her transfer doneminde en az 1 tane bu tarz oyuncu beklerdim. Bu transfer donemi sadece isim yapmis ve maasi ucuk olanlarla devam ediyoruz.

Artik yavastan su asiri maaslardan kurtulmak gerek. Hani sadece scout transferiyle Galatasarayin hedeflerine ulasamazsin ama yavas yavas gitmek gerek o yola. Her transfer doneminde en az 1 tane bu tarz oyuncu beklerdim. Bu transfer donemi sadece isim yapmis ve maasi ucuk olanlarla devam ediyoruz.
Yok yahu Falcao dışında dediğin kriterlere uyan yok Babel inde serininde maaşı gayet iyi

Topal'a verilecek asgari yıllığı Mehmet Özcan için kullanmalıyız. İçi geçmiş yerlilerden vazgeçelim artık.

06C0ACCB-63A6-4C32-A060-43571520A3DA.webp

@Sergen Zeren

Diagne‘ye yillik 2,3 yerine 1,5 verseysdin simdi coktan postalamistin bir yere

Buna hangi hain 2,3 verdi ve neden cikip aciklamalidir

Ozornwafor?
Bir de kimin maasi ucuk ? Falcao normal Babel belki

Bu kadar yerin dibine sokulacak bir adam değil. Satılırsa seviniriz satılmazsa falcao-diagne devam ederiz ah vah edilecek bir durum yok.

Burada yerin dibine sokulacak kimse varsa bu diagne değil bunu transfer eden yöneticilerdir.Galatasaray yöneticisi artık kim isteyip aldıysa bu kadar basit hata yapamaz.

Nasıl ah vah edilecek bir durum yok.Oyuncu satmak zorundasın.Ve kadroda çok ciddi eksikler var.Oynanan oyun düşündürücü.6 tane bek var.as bekler acaba bizi sıkıntıya sokar mı diye düşünüyoruz.Takım savunması aynı düzeyde kötü hiç değişiklik yok.Orta sahada hala donk, selçuk ikilisi oynuyor.Stoperlerin hazırlık maçındaki performansı düşündürücü.
belhanda gol atarak gözlere perdeyi indirdi.

Hala zaman var.Erken konuşmak istemiyorum.

Ama şurası çok net bu klüp özellikle transfer dönemlerinde daaha iyi yönetilmeyi hakediyor.
Antu şu an kaynıyor ya..bizim başımızdakiler o şerefsizleri umutlandırmak için elinden geleni yapıyor.

Babel dışında kime yüksek maaş verdik ?

Yönetimin tek iyi yaptığı şey maaşları düşürmek çıkıp onu eleştirmişsin ilginç

Burada yerin dibine sokulacak kimse varsa bu diagne değil bunu transfer eden yöneticilerdir.Galatasaray yöneticisi artık kim isteyip aldıysa bu kadar basit hata yapamaz.

Nasıl ah vah edilecek bir durum yok.Oyuncu satmak zorundasın.Ve kadroda çok ciddi eksikler var.Oynanan oyun düşündürücü.6 tane bek var.as bekler acaba bizi sıkıntıya sokar mı diye düşünüyoruz.Takım savunması aynı düzeyde kötü hiç değişiklik yok.Orta sahada hala donk, selçuk ikilisi oynuyor.Stoperlerin hazırlık maçındaki performansı düşündürücü.
belhanda gol atarak gözlere perdeyi indirdi.

Hala zaman var.Erken konuşmak istemiyorum.

Ama şurası çok net bu klüp özellikle transfer dönemlerinde daaha iyi yönetilmeyi hakediyor.
Antu şu an kaynıyor ya..bizim başımızdakiler o şerefsizleri umutlandırmak için elinden geleni yapıyor.
Yav abicim bu kadar negatif olmayın ne hedefliyoruz ucl yarı final Falanmı kadromuz lig için gayet yeterli cl de ise şanslı olmamız lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt