Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sozlesme uzatmak isteselerdi Falcao hic suphesiz kabul ederdi. Demek ki Monaco alternatifler arasinda degil. Belki Arap kuluplerinden yuklu miktarda teklif geldi ama ailesi icin Istanbul'a gelecek. Falcao tarafinda sorun oldugunu dusunmuyorum. Bi sikinti cikarsa buyuk ihtimal Monacodan kaynaklanir.
bıktık artık yol gözlemekten bitsin bu çile

Sozlesme uzatmak isteselerdi Falcao hic suphesiz kabul ederdi. Demek ki Monaco alternatifler arasinda degil. Belki Arap kuluplerinden yuklu miktarda teklif geldi ama ailesi icin Istanbul'a gelecek. Falcao tarafinda sorun oldugunu dusunmuyorum. Bi sikinti cikarsa buyuk ihtimal Monacodan kaynaklanir.
Zaten kalacak olsa kalacağını derdi

Drogba transferi ile benzer özellikler görüyorum şahsım adına. Normalde ikisi de profil bakımından tercih etmeyeceğim futbolculardı (Yaş, doygunluk, geri dönüşümü olmayacak yüksek maliyet)...

Ancak ikisi de hayran olduğum futbolcular olduğu için gelsinler istedim/istiyorum. Falcao transferi gerçekleşirse, umarım Drogba' dan daha profesyonelce davranabilir. Drogba 2. sezona kalmadan gitseydi keşke, daha iyi hatırlardım...

55327b0836a2c_ffff.jpg

Efsaneler ölmez, sadece şekil değiştirirler.

Yahu ne var anlaşılmayacak..
Ailem için iyi para kazanabileceğim bir yer demek istiyor.
bence bu iş bitti..
Parayı her yerde kazanırdı zaten şuan monacoda bizdekinden çok alıyor. Ordaki kastı ailem için millonariosa dönmedim demek istiyor. Yani belli ki orda az para alacaktı ve ailesi için iyi bi ortam olmayacaktı bu yüzden avrupada kalmayı tercih etti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt