Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Paradan başka hangi sebeple bu seviyede bu yaşta futbolcu Türkiyeye gelsin ki.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Adam madem TV'lere röportaj veriyor bu beyinsiz Türk spor kanalları ne zkime Monako ya bir tane muhabir yollayıp röportaj yapmadı hala. Okan koç denen beyin fukarasına para vereceğinize bir tane adama yol konak parası verin de mülakat yapsın q

F3111 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bunlar anca Göktughan Argin midir ne halttir onun gibi amigolara para verirler. Adamlar para kazaniyor bu isten oturduklari yerden bir de dünya turlarindan falan foto yolluyorlar paso.

EBimrkkXkAAU2Of

Biz monaco'dan fazla veriyoruz ama arabistan kadar fazlada vermiyoruz. Falcao para icin ailem icin diyorsa arabistanı seçmesi lazımdı
Türkiye'ye bakış açısını değistiririz biz 2 maca cıksın

Paradan başka hangi sebeple bu seviyede bu yaşta futbolcu Türkiyeye gelsin ki.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Para için geliyorum demiyor yahu. Dediği hem para hem yaşam şartları açısından şuan kolombiyaya dönemem avrupada kalacam. Sonuçta bu adamin başka talipleri de var içlerinden bizi seçti.istese daha çok parayı katarda çinde de kazanırdı

Sizin ben oynayacağınız topu ... diyor içinden takım arkadaşlarına. Muslera’nın golü de mi ben atayım bakışı bu. Nerde görsem tanırım.

Gel aslanım gel yedeğin Türkiye Ligi gol kralı olacak. Seni gollere boğacağız.

sabah kap bi geliyormus falcao arap yarımadasında
apo basgan şok

Parayı her yerde kazanırdı zaten şuan monacoda bizdekinden çok alıyor. Ordaki kastı ailem için millonariosa dönmedim demek istiyor. Yani belli ki orda az para alacaktı ve ailesi için iyi bi ortam olmayacaktı bu yüzden avrupada kalmayı tercih etti

Yahu hemen yanlış anlıyorsunuz.
Ben parayı seviyor bize sırf para için geliyor anlamında söylemedim.
adamın açıklamalarına bakarsak manaco sözleşme uzatmak istemiyor.Heleki o ücretleri hiç vermez.
bizim teklifimiz kendisi ve ailesi açısından hem ekonomik hem sportif olarak iyi olduğundan böyle konuşmuştur.Falcao gibi bir adam sırf para için gelip burada yatmaz.Gelince görürüz hırsını.

Arkadaş bu kadar yüksek ücret vereceksek böyle top class oyuncular alsın.
takımda futbol zekası yerlerde Bir ton olan adam var.hemde hiç haketmedikleri paraları alıyor.
Falcao gibi tepeden tırnağa topçuya verilen paraya hiç acımam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt