Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.758
- 66.835
- 5.003
Keşke The Ahmet Bulut olarak doğsaydım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Keşke The Ahmet Bulut olarak doğsaydım.
sözlesme imzalandı büyük ihtimal
Ondan bir önceki postumda yazmistim zaten "eskiden komikti" diye. Ama her mesajinda kendini tekrarlarsa kabak tadi veriyor. Yoksa saygisizlik degil niyetim. Lakin ben rahatsiz oluyorsam diger üyelerin de rahatsiz olma ihtimali vardir muhakkak.
Daha o kadar yaşlanmadık hamdolsun.Evet, Murat Kara yok say. Adamin her 2. postu: Josefff ya da KralArdaaaa. 13-14 yasinda falan galiba.
![]()
ol bari.
yalnız ilk fotoğraftaki binaların çoğu yıkılmış 3-4 saatte![]()
Bazı taraftar diyor ya nagatamo gitse kolarovu biz alssak keşke onlar için yuh olsun diye diyorum herif 34ysasindagünes mi carpti renktas
Ben birşeyi merak ediyorum, biz tarihimizin en büyük başarılarını (ağır sayılabilecek bir defansa rağmen) 3 tane heryere basan ciğersiz orta saha ve önlerinde orkestra şefi Hagi ile yakaladık. Muhteşem paslaşmazdık ama top rakipteyken rakibi sahasından çıkarmazdık.
Şimdi ne oldu da 3 tane pas yapan orta saha toplamaya çalışıyoruz? Hücumu yaparsın tamam da defansta nasıl top kapıcaz?