Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En seksi (sportif açıdan) Santraforlar, Latin Santraforlar.

Utanmasız bir bitiriş ve agresif bir gol atma isteği.

Kolombiyalım gel artık <3

Düşünün yani Şampiyonlar liginden 200 milyon TL civarı para girdi. O olmasa yine eksideyiz. Bu sene Şampiyonlar liginden en az 40 milyon euro gelir bekleniyor. Şuanki kurdan 250 milyon TL para gelecek. Ayrıca 240 milyon TL'de Rivadan gelecek.

Şampiyonlar liginde çeyrek finali görmeliyiz yoksa bu rakamları ödemek çok zor olacak.

Düşünün yani Şampiyonlar liginden 200 milyon TL civarı para girdi. O olmasa yine eksideyiz. Bu sene Şampiyonlar liginden en az 40 milyon euro gelir bekleniyor. Şuanki kurdan 250 milyon TL para gelecek. Ayrıca 240 milyon TL'de Rivadan gelecek.
Rivadan 240 gelecek olayı kesin değil, hatta gelmez.

64 milyar dolarlık ev stoğu var ülkede.

Biz Falcao'yu bekliyoruz, Fenerliler olursa Vedat'ı zorlayacak bir forvet transfer edelim diyorlar. Aramızdaki makas ne ara bu kadar açıldı? Biraz forumlarını okuyayım dedim, şu tip mesajlar var maalesef:

09.08.2019 20:58 Cuma
bos.gif

Son Dakika Duyum ve Haberler (Konu Dışı Mesajlara "2 Gün" Forum Düzeni Cezası Verilecektir)
bos.gif

Kolarov 33 yaşında‚
Boluspordan ayrılan Andre Santos 36 yaşında‚
Kolarov olmaz ise‚
Andre Santos olmaz mı?

Şu Galatasaray adasına doğru düzgün bir şey yapsalarda faaliyete geçse. Mecidiyeköy'deki arazi içinse teknokent başvurusu yapmışız.

Boluspordan ayrılan Andre Santos 36 yaşında‚
Kolarov olmaz ise‚
Andre Santos olmaz mı?

Şerefsizim üzüldüm, gülecektim takıldım kaldım, bedbaht bi' ruh haline kapıldım, adamlar çaresiz lan. :confused::ROFLMAO:

Şampiyonlar liginde çeyrek finali görmeliyiz yoksa bu rakamları ödemek çok zor olacak.

Elimizde satıp para kazanacagin en az 4-5 oyuncu var. Yaklaşık tahmini 40 milyon euro. Biz basariyi devam ettirelim. Bu yönetim unutmayın herşeyi bırakın maaş tablosunda müthiş aşağı indi. Seneye umarım şampiyon olur ve Avrupa gidebildigimiz yere kadar gidersek seneye elimiz rahat olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt