Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz büyük bi kulübüz bunlar kendini büyük sanan ezikler sadece. Ama disiplini bu şekilde sürdürmeliyiz haklısın

Öyle deme renkdaş, 400+ milyon borç nasıl olduysa beteri de olabilir. biz rahat batan bi camiayız. bi adnan geliyor, bi dursun geliyor herşey tepetaklak oluyor. Akıllı olmamız lazım, istikrar yakalamamız lazım

Elimizde satıp para kazanacagin en az 4-5 oyuncu var. Yaklaşık tahmini 40 milyon euro. Biz basariyi devam ettirelim. Bu yönetim unutmayın herşeyi bırakın maaş tablosunda müthiş aşağı indi. Seneye umarım şampiyon olur ve Avrupa gidebildigimiz yere kadar gidersek seneye elimiz rahat olur
Satıp kazanabileceğimiz adamlara doğru dürüst teklif geliyor mu bunu da iyi değerlendirmek lazım. Bir çok futbolcunun maaş yükünü başka kulüplerin ödemesi neredeyse imkansız. Belhanda, Sofi dehşet ücretler kazanmaktadır.

Sibel Atik’in Ekonomist’teki haberine göre; 509 villanın yüzde 30'unun satışından Galatasaray'ın kasasına giden rakam yaklaşık 72 milyon TL. Yıl sonuna kadar bu ilk etabın tamamını satmayı planlayan şirket, bu satıştan 1,2 milyar TL'lik gelir hedefliyor. Bu hedef tutarsa ilk etabın satışından Galatasaray Kulübü'ne gidecek para ise 240 milyon TL olacak. Proje tamamlandığında kulüp yaklaşık 761 milyon TL'lik gelir elde edecek.

EEmlak kulis haberi. Toplamda 761 milyon TL alacakmışız.
yanlış bakmadıysam 164 milyon euro ediyor?

Su Eskisehirli DOS inanilmaz marjinal bir fussballci ya benziyor. Çok güzel pazarlanabilir Bir topcu.

Rivadan toplam ne kadar kazanmış olacağız? Önce dursun özbeğin bankaya kırdığı bir para vardı.

Bilmiyorum. Mayıs ayında kadar %30'luk satış rakamına ulaşılmış. Bu yıl sonu olmazsa 2020'de girecektir.
O evlerin belli yüzdesi satılırsa bize para geliyor olması lazım, satılan kadardan pay değil de.

Çok ümitli olmayın o projeyi çok yanlış değerlendirdik.

Ulan bi liverpool un bekleri ne öyle yaw lokomotif gibiler 2 side. En son cafu - serginho, carlos - salgado, h.ünsal - akyel / capone zamanında böyle etkili görmüştüm her 2 tarafıda

Biz cok seffafiz o yuzden bizdeki rakamlar dogrudur da bu yamukbahce icin ayni seyleri soyleyemem daha volkana kac para veriyorlar onu bile kimse bilmiyor heheyyyy

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt