Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.758
- 66.835
- 5.003
Şükrü oldu çükrü. Güvendiğimiz dağlara kar yağdı6 no işi yalan olcak gibi şükrü napıyon fio da ya mekik dokuman lazım epl de senin şimdi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şükrü oldu çükrü. Güvendiğimiz dağlara kar yağdı6 no işi yalan olcak gibi şükrü napıyon fio da ya mekik dokuman lazım epl de senin şimdi
alakası yok
kendi kesesinden olsa ekonomi uçar
Sen ne anlatiyon bro,dirar agladi ya bildigin agladi allianz arenada bunu goren muller topladi takimi bir konusma yapti ki ben dudagini okudum arkadaslarina izin verin onlar da bir tane atsin falan diyorduTrt de zanka'nın hayat hikayesi var. Buda muriç gibi acıların çocuğu. Bu sene fener yine göççük emraha bağlayacak anlaşıldı.
maliyetini karsilayamaz bence. Adamlar bitik durumda.Bjk Cenki geri getirir kiralık demedi demeyin
İçimden bir ses 6 numara almayacağız diyor ama hayırlısı
Bişi diym mi al benden de o kadar.İçimden bir ses 6 numara almayacağız diyor ama hayırlısı
Ekonomik acidan cok temkinli olmaliyiz. Babacan, Kapi, Kol, Yardimci vb gencleri en azindan cok iyi yedek olarak yetistirmeliyiz ki bari yedek topculara masrafimiz fazla olmasin.
Yoksa gelecekte Falcao gibi cilekler ancak hayal olur.
Şerefsizim üzüldüm, gülecektim takıldım kaldım, bedbaht bi' ruh haline kapıldım, adamlar çaresiz lan.![]()
![]()
ingiltereden bir iş çıkmadı galiba.
heralde miUçmaz canım. O kadar pinti değildir herhalde. Para sıçıyor adam.
Bişi diym mi al benden de o kadar.
Donk la yola çıkıcaz gibi geliyor.
Alın size Falcao, bu kadar yeter deyip sonrasında yan gelip yatacaklar gibi gözüküyor
heralde mi
o zaman umarım kendi cebinden uçmuştur
İkinci kaptan kim Monaco da.Sabah cikan haber;
FLAŞ | Polonya'nın çok satan spor gazetesi Przeglad Sportowy, Galatasaray'a giden Radamel Falcao'nun yerine Monaco'da Kamil Glik'in birinci kaptanlığa getirildiğini yazdı. https://t.co/wjz4FGYi8q
Ve sonuc;
Ekli dosyayı görüntüle 55138
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi