- 1 Temmuz 2010
- 19.924
- 6.632
- 1.823
Falcao "hala ne işim var lan benim burda?" bakışı atmış
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2-3 velet ergen tipliler için bu değerli insanları üzeceğini tahmin etmiyorum.küstürdüler onu daha gelmez foruma
En doğrusunu yapar. Deveye diken insana .... yaraşır demişlerşeref aydından daha cok bilgi beklersiniz sanmam girsin artık
Olay neşeref aydından daha cok bilgi beklersiniz sanmam girsin artık
Adama kolpacı dedi bi kaç kişi o da daha bilgi paylaşmıyorum dediOlay ne
Havaalanında bu kadar rahat hareket edeceğini sanmıyorum

5. Yıldızın habercisi o beş parmak
Trtspor da yazdi twitterdaMonaco kelimeisne duymadim ben, yanlis bilgi olabilir.
Rengim yanlış anlamada sana hesap mı vercek atleticoAnlamakta zorlandığım bir konu var.
Porto'da muhteşem bir performansla gösteren Falcao 40 milyona Atletico'ya gidiyor.
Atletico da üstüne koyup adeta bir terminatöre dönüşüp mükemmel bir forvet oluyor.
Ancak 43 milyon euroya Monaco'ya gidiyor.
Neden 43 milyon?
Yani hiç olmadı 60 civarı etmesi lazımdı ki Atletico aynı fiyata almış
MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bence her gece olan durum. Monaco ile ilgili bir gelişme okumadım ben. Falcao hala hayvan gibi gelmek istiyor bize ama o kadar. Başka gelişme olduysa ve ben görmediysem bilemeyeceğim. Ben hala gelecek diyorum ama artık haberlere doğal olarak heyecanlanamıyorum çünkü biz zaten Falcao ile anlaştık neredeyse 20 gün öncesinden. Monaco sıkıntı çıkarıyor. Bazı keko muhabirler de hala Galatasaray, Falcao ile anlaştı yazıyor. Hala yazıyorlar bunu utanmadan son dakika geçerek.geldi mi ciddi ciddi yoksa her gece olan durum mu
Havaalanında bu kadar rahat hareket edeceğini sanmıyorum![]()