Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DeMeNTo[R] - 10.08.2019 00:18

Diagne bizde olsaydı adam daha yarım sezon oynadı çöp yaptınız diye burada taraftarın yarısı diğer yarısına çemkiriyor olurdu.Yönetim de gol kralı oyuncumuzun arkasındayız derdi.2 sezon çekerdik sonra da şans yok derdik.

Yalan mı?Senelerdir aksiyon kabiliyeti yok bu kulübün.

A1A9F54A-F456-4D9E-9462-BEA401EB24E0.webp

O dönemde Monaco baya Psgye kafa tutacak kadro kurmuştu baya para harcayarak hemde hem şehirden hem sağlam takım olmasından hemde para konusundan tercih etmiş olabilir ki o dönem buna kimse de şaşırmamıştı en basitinden bakayoko mbappe glik falan vardı
James Rodriguez. Moutinho falan iyi transferler yapmışlardı. Sonra takım sahibi avrattan boşanınca malın yarısı gitmişti. Oda strateji değiştirdi kupa yerine parayı seçti. Yanlış hatırlamıyorsam böyleydi.

Ümit reis çok haklı kadın milletine futbol yorumlatmayacaksın
Hem futboldan anlamıyor. Hem çirkin Bi ceyla'ya bakıyorum etrafa neşe saçıyor buna bakınca içim daralıyor. Hayır ablacım anlamıyorsun neden zorluyorsun bir de biliyormuş gibi şekilden şekile giriyor. Poz atıyor. Geçen biraz baktım Ilgaz buna pek söz vermedi suratını nasıl astı görmen lazım hahaha

Haftaya lig başlıyo, bir an önce diğer eksiklerimizi de gidermemiz lazım, özellikle 6 numara.

1 aydır Falcao konuşan trt’nin şu an son dakika transfer bitti yazıp başka birşey konuşması?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt