Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O d
Benim tek anlamadim konu var, Falcao Atleticoda dunyanin belki en 1-3 sirasinda yer aliyordu.

Bu adam cok rahat bir Madrid, Barcelona yapardi niye Monacoya gitti acaba sirf para mi?
O dönemde o paraları verecek iki takım vardı.İki Rus zengin biri Chelsea yi aldı (Abramovic), diğeri Monaco'yu aldı (Rebelniev).Arap ve uzakdoğu sermayesi daha sonra girdi futbol piyasasına.Chealse de Drogba vardı, dolayısıyla Falcao Monaco ya kaldı.Hatta o dönemde bir kaç yıldız daha aldılar ama başarılı olamayınca kulübü sattı Rus milyarder.

aynı fotoğrafın formamız altında da verilebilmesi için efsane kaptanı da yuvasına geri döndürme vaktidir.

5d491515ae298b2e7e7ea0a5
HALA BU HERİFE KAPTAN DİYEN DE NE BİLEYİM

Üff Trt dışında başka bir yerde girmeli geleceğini Ali Naci göreve

Falcao gelince angutlar inanılmaz ağlıyor şuanda.Girin okuyun ezikleri feci ezildiler yine.Aliçoya küfür ediyorlar, 1 kazma stoper aldı onu bile açıklayamıyor diye. :asd:

Hem futboldan anlamıyor. Hem çirkin Bi ceyla'ya bakıyorum etrafa neşe saçıyor buna bakınca içim daralıyor. Hayır ablacım anlamıyorsun neden zorluyorsun bir de biliyormuş gibi şekilden şekile giriyor. Poz atıyor. Geçen biraz baktım Ilgaz buna pek söz vermedi suratını nasıl astı görmen lazım hahaha
ya sorma güzel olsa tvnin sesini kısarım olur. Bu ne biçim bir şey allah günah yazmasın da diş miş çıkmış kenardan değişik değişik harketler

falcao'dan sonra

bir defansif orta saha

bir de kontenjandan yer açabilirsek hızlı kanat oyuncusu gelse (onyekuru :() bu sezona tam olarak hazır hale geliriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt