Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ezikşer kıskançlıktan çatlıyor burayı okuyan ne kadar kuş varsa hepsinin içinden geçim. Allah'ın ezikleri kudurun oyuncu 33 yaşında 36 yazmaya devam edinde sezon içinde size golleri bir soksun.
Abi yönetimin çaktırmadan uçurması lazim buraya oyle yazanları birak yazsınlar :)

——————————————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!

alexefsanedir - 09.08.2019 23:45​
bos.gif

Galatasaray Muriçi almak için bir tarafını yırttı. Kruse Bundesligada gol ve asistte iki basamaklı sayılara ulaştı. Deniz yine 6snin de çok istediği ve alınabilecek en iyi yerli oyuncuydu. 6sliler bi dönem Feghouliyi itin götüne sokarken Rodriguese tapıyolardı. İlk şampiyonluklarında Gomis kadar katkısı olan bir oyuncu. Moses Chelsea şampiyon takımının sağ kanadıydı. Dirar Isla bu ligin açık ara en iyi sağ bek rotasyonu. Ozan Jailson Ferdi gibi her geçen gün daha iyiye giden gençler. Altay gibi bana göre muazzam potansiyeli olan bir kaleci. Hasan Ali milli takımın sol beki. Bu mu Rizenin Konyanın kadrosu? Yapmayın lütfen. Eksikleri söyleyin ama abartmayın. Burası premier lig değil. Bu kadronun bir kaç eksiği var sadece. Kaliteli bir stoper‚ Kolarov‚ forvete alternatif ve eğer bi şekilde oyuncu satıp alabilirsek Gustavo ile bu takım şampiyonluğun en büyük favorisi olur.

Bunlar harbi gerizekalı kendilerini dev aynasında görüyorlar. Egolu ibneler o yüzden bu halden kendi adıma konuşcam dediği adamları en ufak Bi düşünceyle aklımdan geçirdiysem en adi o. Çocuguyum bunlar bizi kendileri gibi vasat sevici sanıyor. Bu salaklara transfer olsun yeter ki nasıl olursa olsun. Efsane Galatasaray'lı Aziz başkanım senelerce bu salakları böyle uyuttu.

Hay sizin Falcaonuza sicayim ....

Adam son 6 senenin 40% sakat gecirmis.

Kume dusmekden son anda kurtulan takimin forveti .... Zanka ya kume dusen takimin stoperi diye laf sokanlar utanmadan cikmis kume dusmekden kurtulan takimin 33 yasindaki ve son alti sezonun 40% sakat geciren adamini bana ovuyorlar.

Gidin kedi forumunda ovun‚ yallah.

FenerManiac - 10.08.2019 00:47

adam ciddi ciddi bunu yazmış ve inanarak yazmış yok artık
Adam son 3 sezon 118 maça çıkıp ortalama 75 dakika sahada kalmış. 70 Gol atıp 13 asist yapmış. Acınacak haldeler artık. Arenada ilk çıktığı maçın ardından Muriqi > Falcao demelerini bekliyorum. :asd:

Olum Bu Bjk Fb 1 aydır transfer haberi dinleyemediler Falcao yüzünden.Ne zaman açsam Falcao konuşuluyor.Adamlar evlatlık gibi oldu iyice.Allah muhafaza ben kuş olsaydım midem bulanırdı bu transfer döneminde.

Evet o sene kurmak istedikleri takım hala kafamda... Hatta Chedjou’yu ellerinden kaçırmıştık. Planlanan kadroyu kuramadılar belki ama Andre Silva Mpabbe gibi çok iyi topçuları çok iyi bir Şampiyonlar Ligi senesi geçirdiler ve çok iyi fiyatlara sattılar
Bernardo Silva sanırım Andre yazdığın.

alexefsanedir - 09.08.2019 23:45

bos.gif

Galatasaray Muriçi almak için bir tarafını yırttı. Kruse Bundesligada gol ve asistte iki basamaklı sayılara ulaştı. Deniz yine 6snin de çok istediği ve alınabilecek en iyi yerli oyuncuydu. 6sliler bi dönem Feghouliyi itin götüne sokarken Rodriguese tapıyolardı. İlk şampiyonluklarında Gomis kadar katkısı olan bir oyuncu. Moses Chelsea şampiyon takımının sağ kanadıydı. Dirar Isla bu ligin açık ara en iyi sağ bek rotasyonu. Ozan Jailson Ferdi gibi her geçen gün daha iyiye giden gençler. Altay gibi bana göre muazzam potansiyeli olan bir kaleci. Hasan Ali milli takımın sol beki. Bu mu Rizenin Konyanın kadrosu? Yapmayın lütfen. Eksikleri söyleyin ama abartmayın. Burası premier lig değil. Bu kadronun bir kaç eksiği var sadece. Kaliteli bir stoper‚ Kolarov‚ forvete alternatif ve eğer bi şekilde oyuncu satıp alabilirsek Gustavo ile bu takım şampiyonluğun en büyük favorisi olur.

Bunlar harbi gerizekalı kendilerini dev aynasında görüyorlar. Egolu ibneler o yüzden bu halden kendi adıma konuşcam dediği adamları en ufak Bi düşünceyle aklımdan geçirdiysem en adi o. Çocuguyum bunlar bizi kendileri gibi vasat sevici sanıyor. Bu salaklara transfer olsun yeter ki nasıl olursa olsun. Efsane Galatasaray'lı Aziz başkanım senelerce bu salakları böyle uyuttu.

Muriqi kitleyip falcaoyu aldık denizi kıtleyıp emre moru aldık hem 10 kat iyi topcuları aldık hemde fbyi zarara soktuk

bu fbliler hic akıllanmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt