Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler falcao gelince formalara abanalim,eşe dosta aldiralim

Bu jestin altında kalmayalim.nasilki sacmaladiklarinda yerin dibine sokuyoruz

Ha bu saatten sonra gelmezsede klüp binasını yakalim:berkan:

26A425B9-2C21-4E1E-B103-8F4F4D1D74CA.webp

Hay sizin Falcaonuza sicayim ....

Adam son 6 senenin 40% sakat gecirmis.

Kume dusmekden son anda kurtulan takimin forveti .... Zanka ya kume dusen takimin stoperi diye laf sokanlar utanmadan cikmis kume dusmekden kurtulan takimin 33 yasindaki ve son alti sezonun 40% sakat geciren adamini bana ovuyorlar.

Gidin kedi forumunda ovun‚ yallah.

FenerManiac - 10.08.2019 00:47

adam ciddi ciddi bunu yazmış ve inanarak yazmış yok artık
Bence adam artık bunalmış da yazmış rengo. :asd:
Yarın falcao fenerde deseler bu ani haber karşısında kalıbımı basarım serum yer nabız yüksekliğinden..

Kariyeri açısından en doğru tercih burası. Birkaç senedir Monaco ile birlikte sönük kalmıştı. Burdaki taraftar kültürüyle Porto ve Atletico'daki tutkulu karakterini yakalayacaktır. Başka bir boyut olur Galatasaray için de. Bakalım bundan sonra umarım transfer olumlu sonuçlanır ve yeni sezon öncesi camiada büyük heyecan dalgası başlar. Lig şampiyonluğu kesmiyordu çünkü. Taraftarı tazeleyecek bir hamle gerekiyordu.

Kendimi fb taraftarı sandım bi an. Para babası başkan gelip de sponsorla şak diye yıldızları alacak diye bekliyordu aveller buna en yakın arkadaşlarım dahil. Onların yapacağını biz yapıyoruz bilinçaltlarına ince ince vuruyoruz darbeyi, bu salaklar uyanana kadar 4 5 yıl geçer "şimdi istediğimiz noktaya geldik" diye zırlamaya devam ederler :D :D Ufak ufak derbi galibiyetleri, transfer çalımları vs. serpiştirip bu süreyi daha da uzatabiliriz her şeyde de kazanmayalım :)

temmuz ortalarında başlığına "daha çok parayı mı yoksa yeni bir heyecanı mı seçecek" diye yazmıştım.
yeni bir heyecan seçti.
evet yine hatırı sayılır bir para kazanacak ama emin olun bu paraları başka kulüplerde de kazanabilirdi.
şampiyonlar ligi faktörü ve taraftar olarak isteğimiz bizi seçmesini sağladı.
ne zaman geleceği henüz belli değil ama resmi imza atıldığı an istanbul için yola çıkacaktır.

10 Ağustos 2019 00:23 · gurrpegi

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt