Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bakayoko gelmese Amartey’e yapışalım. Sakatlığı da geçmiş. Adamlar da bir sürü 6 numara var. Geçen sene de adamı sağ bek oynattılar bi kaç maçta. Tam bizlik.

Bu gol var ya bu gol.. arkadaş bu gol başka birşey..Citye karşı oynuyorsun sağa ya da sola bırakmak bizce(!) daha kolayken senin asirttigin bu golün analizi şudur:

Sağa ya da sola bırakmak daha kolayken, bu adamda öyle bi yetenek var ki, o an aşırtmanın daha kolay olacağını hissetmiş. Özgüven falan değil bu, bu safî yetenek..
Hani sergen demişti ya 'frikik atmak penaltıdan daha kolay benim için' diye..
Bu aşırtma da yeteneğin tam karşılığı işte..

Ligin anasını ağlatacak, allah sakatlık falan vermesin inşallah..

Uzun süredir forumu takip eden biri olarak yeni üye olma şansı buldum. Öncelikle tüm renktaşlarimi selamlıyorum.
Nacizane fikrim, Falcao transferinin imaj ve reklam açısından çok kritik olduğunu düşünüyorum. Tabiki de bizim reklama ihtiyacımız yok ama dünya çapında ses getireceği için özellikle bundan sonraki transferlerde oyuncuların bizi tercih etmesini kolaylaştıracaktır.

Oyun sistemi yok diye yakınan arkadaşların hala Onyekuru diye yanıp tutuşması da çok garip takımdaki en bencil ve sisteme ters oyuncu Onyekuru idi geçen sene.

Aynı zamanda bu kitlenin Belhanda ile alıp veremediği ne var onu da bilmiyorum takımı oynatan tek adam olmasına rağmen yerin dibine sokuyorlar. Lütfen rakamlara ve oyun istatistiklerine değil gerçeklere bakalım bence biraz daha.

Bence de hızlı kanat oyuncusu lazım ama bu isim farklı birisi olmalı özetle.

ssss.webp

:cigara:

Yalniz keramettin abi basligi el tigre olarak acti ve adam geldi. Diger başlık wamangituka olarak acilmali

——————————————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!

Kulüple bağlantısı olduğu çok açık ifşa etmek istemiyor belli ki veya duyumcuların maruz kaldığı saçma muhabbetleri yaşamak istemiyor.. Yoksa kolay kolay el tigre yazmadı bu iş bitmese

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt