Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Farkında mısın gözümüzü
Açar açmaz foruma giriyoruz.
Lakırdılarınla heyecan yaşıyoruz.
Canını sevdiğim bırak tatavayı
Açıkla şu transferini
Olsun bitsin işimize bakalım artık

Rengim şöyle söyleyeyim sana

Yav bırakın falcao malcao bayramdan önce gelmez gidin tatile çıkın
IMG_1761.webp

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Akrostiş öyle olmaz böyle olur

Farkında mısın bilmiyorum
Aşığız bu takıma
Leblebi gibi atarsan
Canımızı veririz sana
Armanının hakkıyla
Onurun için oyna

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

hocanın yerinde olsam forvetsiz oynarım bu karaktersizi oynatmam bu adam oldugu sürece de bu adama destek felan vermem

Monaco'nun yenilmesinden sonra ben bu işe bitti gözüyle bakamam.. Geçen Gomis'i aldıktan sonra Marsilya'nın düştüğü duruma Monaco düşmeyebilir.. İmzalar atılana kadar kimse inanmasın kimse gaza gelmesin.

Falcaoyu dogru beslersek fenna seyler olabilir.

Bizim tum maclarda deplasman dahil taraftar etkisi var zaten bu da onu konsantre eder

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Mariono ,Naga ne kadar son zamanlarda begenilmeside prta kalitesi olarak ozelikle Mariaono Turkiyenin en iyisi bence bu konuda Falcao gelirse iyi beslerler bence Belhanda Kornerlerde iyi orta acamiyor duran toptan ama oyun icinde kanattan baya iyi ortalari var beslenme konusunda sikinti cekmez bence

Eğer o açıklaması gercekse dünya futbol tarihinin en büyük tepkisini alır ve tarihe gecer. Bırakın maça çıkmayı yedek kulübesinde bile oturtmaz taraftar onu.

Bende hem fındık toplatacak hem nöbet tutacak vay arkadaş

Abi tamamda adam haklı Araplara gitmesi için burda kazandığının iki katını almalı bence yoksa gitmez demekki adama düşük maaş teklif ediyorlar yapmak bişi yok devre arasına kadar idare edicez gibi sonrası allah Kerim

ya arkadaşlar diagne kötü bit oyuncu değil kalırsa üzülmem ben katkı verir diagne. ffp açısından başka oyuncuda satabiliriz. linnes, yunus, ahmet çalık.yada en kötüsü ocak ayında satılır diagne

Diagne'ye verilen paraları, kötü transfer olmasını, piskopatlığını, takım içinde sevilmemesini geçtim.Bu herif o kadar iticiki görmeye tahammülüm yok. Kadro dışı bıraksınlar lisansınıda iptal etsinler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt