Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
EL TİGRE COLOMBİANO
----------------------------------------
DESTA

9
FALCAO
SAVE_20190810_095247.webp
SAVE_20190810_095255.webp

MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Diagne'ye verilen paraları, kötü transfer olmasını, piskopatlığını, takım içinde sevilmemesini geçtim.Bu herif o kadar iticiki görmeye tahammülüm yok. Kadro dışı bıraksınlar lisansınıda iptal etsinler.
İdolü balotelli olan bir adamda adamdan ne beklenir. 2. Tarık çamdal

Bende hem fındık toplatacak hem nöbet tutacak vay arkadaş

Abi tamamda adam haklı Araplara gitmesi için burda kazandığının iki katını almalı bence yoksa gitmez demekki adama düşük maaş teklif ediyorlar yapmak bişi yok devre arasına kadar idare edicez gibi sonrası allah Kerim
Falcao Monacoda kazandığının yarısına bize geliyor. Adam istenmediğini, pahalı geldiğini anladı bıraktı.
Birazda karakter şahsiyet meselesi.

Ben medyada çıkan haberler gibi onyekuruya yüksek bonservis bedelleriyle teklif geldiğini düşünmüyorum.
Eğerki biz Kanat oyuncusu alacaksak babeli kesecek hızlı , birebirde etkili bir kanat oyuncusu almamız lazım.Onyekurunun babeli keseceğini düşünmüyorum.Bence ikiside var olan özellikleriyle birbirinin önüne geçemez.

gene her zamanki gibi geç kaldık.Ve bu çok büyük sıkıntı olacak.Transfer dönemi her zamanki gibi eksik olacak.
ekonemik olarak çok iyi durumlara gelmişken bu ivmeyi yukarıya doğru çekmek şart.Yapılmayacak transferlerle şampiyonluğu ve avrupada elde edeceğimiz başarılarla gelecek maddi getiriyi inşallah riske atmayız.Bu yüzden ekonomik olarak artıda kapattığımız sezonu gelecek yıl inşallah ekside kapatmayız.

Deli ettin bizi
İnstagram fenomeni
Alacağın parayla aç doyurulur
Gol atacaksın diye heder olduk
Ne yapacağız bununla biz
Evlat olsa sevilmez

6 numara transferi diagne den dolayı gerçekleşmez gibi. bonservissiz birilerini bulurlarsa diagne kalsın zaten. sezon içinde muhakkak yarar sağlar. onun yerine mitro ile yolları ayırmak daha mantıklı.

Buna gerekirse senelik 1 m biz verip 8-9 ne verirlerse gönderelim. Aç gözlü lanet herif. Fifa böyle tipleri koruyor ya lanet girsin onlarada da. Normal bir iş yerinde çalışıp şöyle hareketler yapsan kapının önüne koyarlar, tazminat mazminatta alamazsın. Futbolda bir iş. Bazı edep, ahlak, disiplin kurallarına uymayanları, kulüplerin bedelsiz sitir etme hatta ceza kesme hakkı olmalı. Tonla futbolcu imzayı atıp yatıp gidiyor. Böyle saşma sapan iş mi var ya dünyada. Hangi meslek var ki imzayı attıktan sonra hiç bir şey yapmasan bile para kazanabileceğin, her hakkın senin yanında olduğu? Allah için futbol dışında hangi meslekte var? Sokayım afedersiniz böyle adalete. Millet çalışır ter akıtır, maaşını alamaz, böyle ibişler yer içer gezer hiç bir bok yapmaz, binim sizlişmim vır pırımı virin gidirim der yatar yatar maaş alılr. Getireceksin bi kural belli performans ve disiplin kurallarına uymayanları kulüp gerekirse ceza keserek sitir edebilir diye. Bak bakalım kaç topçu böyle yata yata para alıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt