Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yüzde yüz haklısın ama o zaman yaptığı hataları simdi de tekrarlayacak diye bir kaide yok. satılsın bende isterim ama kalırsa taraftar destek olmak zorundadır. parasını çatır çatır verdiğimiz oyuncudan yararlanmak varken işleri daha da boka sarmak akıl kari değildir. onu demek istiyorum.

Adama güvenemiyosun abi zeka seviyesi cidden çok düşük. Ama dediğin gibi eğer bi şekilde kalırsa Tarık Çamdal konumuna getirmemek lazım devre arasında 4-5 milyona bile satmamız lazım gerekirse

lig geldi 6 no yok. Seri gibi adam 6 noya sıkıştı kaldı. Donk niye oynamıyor onu da anlamadım. Selçuk oynuyor ya :( En azından donk oynasın 6 no gelene kadar

Aynen doğru söyledin renkdaşım. İşte benimde hoşuma gitmeyen durum, bu kafadaki bi adamın bizim formamızı giyiyor olması. Yoksa işin mantığı doğru, şöyle söylim mesela Kostası da yollamak istiyoruz fakat yollayamakta kalsada çokta kızmayız bozulmayız çünkü aynen dediğin gibi sözleşmesi var gitmemekte haklı. Ama bu Diagne kadar iğriti etmiyor kimseyi.
kostas sessiz çünkü. bu sosyal medyayı yanlıs kullanıyor. ilk defa hayatının transferini yaptı ve büyük kulübe geldi. nası davranılır nası yaşanır bilmiyor. adam 3 maça çıkmadan 3 defa sacını değişti. burdan bile anlasılıyor sonradan görmüşlüğü. zenci futbolcuların çoğunun kafa yapısı bu ne yazık ki. 2. kadını istiyorum veya ultra lüks arabalara binmesi verdiği katkıdan cok bunlarla gündem olmasından dolayı taraftarın gözüne batıyor. yoksa bu heriflerin hemen hemen hepsi bu salak gibi medyaya yansıtmasa da yapıyor bu işleri.

biri gizli yaparken bu herseyi acık ediyor. çünkü sonradan görme herif ve kendini dünya yıldızı falan sayıyor. attığı gollerden dolayı.

Falcao sevdalıları Falcao için gol müziği buldunuz mu

Aleyna Tilki - Nasılsın Aşkta?

images

Escobar müziği olmasın tamam Kolombiya müziklerinden bulmak gerekir.

Adama güvenemiyosun abi zeka seviyesi cidden çok düşük. Ama dediğin gibi eğer bi şekilde kalırsa Tarık Çamdal konumuna getirmemek lazım devre arasında 4-5 milyona bile satmamız lazım gerekirse
Bu Kasımpaşanın suyunda mı bişi var havasında mı var, çok enteresan topçular bulup getiriyorlar, bi şekilde parlatıp millete kakalıyorlar.

verdiğimiz bonservisi maksimum çıkarmadıktan sonra (satıştan veya katkı olarak) satılmaması taraftarıyım.

verdiğimiz bonservisi maksimum çıkarmadıktan sonra (satıştan veya katkı olarak) satılmaması taraftarıyım.

Abi bu yaz dönemi gidemezse bu herife hiç bir zaman 6 milyon üstü teklif gelmez. Tek senelik bi gol ortalaması tutturdu bu açık ve net artık yapamaz,Falcao varkende yedek oturacak penaltı bile atacak vakti zor bulur

Bu bennasser baya iyi oyucuymuş adam acaip tempolu sevdim

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu Kasımpaşanın suyunda mı bişi var havasında mı var, çok enteresan topçular bulup getiriyorlar, bi şekilde parlatıp millete kakalıyorlar.

Millete değil bize kakalıyorlar. Kasımpaşadan bonservisle futbolcu tek biz alıyoruz. 8 yılda 23 milyon euro ödemişiz sırf bonservis için

Monaco inşallah Abdurrahimi bize forvet al diye çağırmamıştır.

Monacoda transfer bitmez,ben yeddere teşekkür ederim diye zırvalar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt