Doğukan Sağlamer
Kırmızı Üye
- 10 Temmuz 2019
- 1.518
- 812
- 608
Ne durumdaymışBen yedder monaco olayını yazmış.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne durumdaymışBen yedder monaco olayını yazmış.
Kopyalasana yaziyiBen yedder monaco olayını yazmış.
iyi nöbetler herkes'e
Monaco, Ben Yedder’i transfer etmeye çok yakın. Oyuncunun Pazartesi günü sağlık kontrolünden geçip resmi imzayı atması bekleniyor.Ne durumdaymış
Monaco, Ben Yedder’i transfer etmeye çok yakın. Oyuncunun Pazartesi günü sağlık kontrolünden geçip resmi imzayı atması bekleniyor.Kopyalasana yaziyi
Bıktım.Tiksindim artık.Hayatımda Abdürrahim Albayrak kadar bericeriksiz bi yönetici görmedim.
Ağır olduğu için stopere geçiyor zaten mevkisi orta saha ilk başlardaHocanın marcao yu önlibero oynatmasını bekliyorum ki marcao nun asıl mevkisi bence önlibero olmalı.Sol ayağı orta saha oyuncularımız kadar etkili oyun kurabiliyor.Savunması da iyi fakat arada yaptığı basit hataları arkasın da oynayacak iki stoperle beraber daha aza indirebilir ki bazı hataları da pahalıya mal olmaz maç içinde hem
Oyun stili olarak melonun tıpatıp aynısı sadece solak olanı
twitter a giremiyorum yine ne oldu ??
Usta şaka mısın sen ya ? Adam 2017 haberi paylaşıyor sen de inanıyorsun ?Bıktım.Tiksindim artık.Hayatımda Abdürrahim Albayrak kadar bericeriksiz bi yönetici görmedim.