6 numara nerde beyler? Unutuldu gitti 6 numara.
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hadj gorevini tamamlasin once sonra gelecek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
6 numara nerde beyler? Unutuldu gitti 6 numara.
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Schneirderlin gelmiyor
Bakayoko TR istemiyor
Fred kucuk ihtimal
Elneny olabilir gorusulmus
Bunlara gore en iyisini almaya calisiyorlar. Diagne satilmadigi icin elimizi kitliyor olabilir
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Affet Aleyna baba getiremedik halaçakayoko geldi mi
Apo deyince kızıyorlarŞimdi bey mi oldu![]()
alkol kullanmiyorum reysbugun vodka gunu mu bira gunumu reis
twitterda yazdi hemen hacklendiginiNe oldu bu Marcao Besiktas olayi. Marcao ozur diledimi. Kendi hesabini tekrar alabildimi?
Bu ne ezikliktir, klası ve basarilari farkli olan bir takimin oyuncusunun hesabini hackleyip kendine transfer ettirmek. Psikiyatri konsorsiyuma bir dilekce yazip kronik tiner sendromu teshisi icin basvuruda bulunacagim.
Sen niye boylesinBıktım.Tiksindim artık.Hayatımda Abdürrahim Albayrak kadar bericeriksiz bi yönetici görmedim.
Sen niye boylesin
Tinercide olabilirkanka kus bu cok net attigi her post negatif ic bir tane pozitif yok haha
Ne piyasa yaptirirlar avrupada bu adamlara heLille'in bu seneki transferleri:
Tiago Djaló (19) - 5m €
Timothy Weah (19) - 10m €
Domagoj Bradaric (19) - 6,5m €
Victor Osimhen (20) - 12m €
Show (20) - 2m €
Saad Agouzoul (21) - 600k €
Yusuf Yazıcı (22) - 16,5m €
Leó Jardim (24) - 6m €
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Marcao ön libero oynamaz... Geçiniz...Hocanın marcao yu önlibero oynatmasını bekliyorum ki marcao nun asıl mevkisi bence önlibero olmalı.Sol ayağı orta saha oyuncularımız kadar etkili oyun kurabiliyor.Savunması da iyi fakat arada yaptığı basit hataları arkasın da oynayacak iki stoperle beraber daha aza indirebilir ki bazı hataları da pahalıya mal olmaz maç içinde hem
Oyun stili olarak melonun tıpatıp aynısı sadece solak olanı
Somali korsanı bedevi diagne ne zaman gidiyor. Bu adam elde patlarsa bi daha satmayı unutalım