- 30 Ağustos 2009
- 30.218
- 20.170
- 2.593
An itibariyle spora gidiyorum her an kap gelebilir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ruhsal sıkıntılarım var.
Yüzsüzlükten değil Adamlar Gizli Galatasaraylı.
WENA - 10.08.2019 17:59![]()
Ben hayatımda bu kadar yüzsüzlük görmedim adam Galatasaray eşofmanıyla antrenman yapıyor hala Galatasaraylı yorgana yastığa sarılıp yatıyor
![]()
Onyekuru 6s tarafindan alinmayacaksa dusunmeliyiz bence
WENA - 10.08.2019 17:59![]()
Ben hayatımda bu kadar yüzsüzlük görmedim adam Galatasaray eşofmanıyla antrenman yapıyor hala Galatasaraylı yorgana yastığa sarılıp yatıyor
![]()
Onyekuru 6s tarafindan alinmayacaksa dusunmeliyiz bence
Ben de dizi izlemeye gidiyorum en son böyle olduğunda Seri gelmiştiAn itibariyle spora gidiyorum her an kap gelebilir.
Bu saatten sonra Falcao'nun gelmesi ile ilgili olumsuz yorum yapan ya kötü niyetlidir, ya ruhsal sıkıntısı vardır yada karşı yakanın takımını tutuyordur.
An itibariyle spora gidiyorum her an kap gelebilir.
Allah niyetini düzeltsin.kötü niyetliyim
Yok artık O fotoğraf sızdırıldıysa bitmiştir o iş.Aponun italyaya gitmesi falcao transferinin olumsuz sonuçlandığını gösteriyor gibi.
benim de aklıma bu düştü. Yattı mı Falcao ki? saat 19.00 olacak resmi sitede de hiç kıpırtı yok.Aponun italyaya gitmesi falcao transferinin olumsuz sonuçlandığını gösteriyor gibi.
Falcao ilk golü atınca düzeltirsin renktaş.ruhsal sıkıntılarım var.
Dün çekilmiş foto rengo, bugün servis edilmiş..Kendisi şuan Aspor stüdyosunda, nasıl çekiyor?
Sonucun olumsuz oldugunu Fatih hocama rapor etmeye gitti tahminimce.benim de aklıma bu düştü. Yattı mı Falcao ki? saat 19.00 olacak resmi sitede de hiç kıpırtı yok.