Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ok.gif
WENA - 10.08.2019 17:59

bos.gif

Onyekuru 6s tarafindan alinmayacaksa dusunmeliyiz bence

Ben hayatımda bu kadar yüzsüzlük görmedim adam Galatasaray eşofmanıyla antrenman yapıyor hala Galatasaraylı yorgana yastığa sarılıp yatıyor
Adamlardaki eziklik kronik oldu artık transfer stratejileri bizim ilgilendiğimiz oyunculara salca olmak ve şutladiğımız adamlari toplamak

Albayrak'ın gitme nedeni tanışmak ve işin ciddiyetini belirtmek için heralde. Yanlış beklentiye girdik. Monaco forvet almadan vermiyor işte.

ya bu seten kolpası ve naci niye 3-4 güne gelir dedi o zaman apo yine mi boş dönüyor

Artık bitsin bu iş. Gerçekten 6 numara almayacak isek yaptığımız tüm yatırımlar boşa gider ama öyle laf olsun diye Diagne tarzı bir adam almaktan bahsetmiyorum doğru bir isim bulmalılar halihazırda zaten geç kaldılar nasıl kaynak yaratacaklar çok merak ediyorum. Stoperlerimiz ise alternatifsizlikten salmış durumdalar yine kötü bir planlama ve kötü scout karakter açısından Marcaoya çok yükselmiştim ama büyük eksi bu sezon başlangıç hali.

Ayhan Şensoy: “Monaco’nun 3 Milyon € bonservis isteğinden vazgeçmemesi üzerine Galatasaray Yönetimi bu bonservisi ödeyerek Falcao’yu transfer etti. Oyuncu en geç Pazartesi İstanbul’da.”

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt