Levent Çelik
Sarı Üye
- 25 Ağustos 2018
- 318
- 508
- 638
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Varsa öyle bir durum Falcao Bey sözünüzde durmazsanız benden bu sene beklentiniz olmasın der kenarıya çekilir. 0 verime 10-12 milyon bayılırız diyorlarsa hayrını görsün. Yok Falcao Bey yarısını maaşından düşün derse ona da eyvallah. Yok hem bonservissiz diye yüksek maaş verelim hem bonservis ödeyelim hem de sessiz kalacaksa hayatında kumarda başarılar dileyelim. Zira bu sene ayağı kırılıp yada performansı düşüp futbol hayatı da bitebilir. Dünyada tek forvet kendisi değil. Monaco falan bahane top Falcao da.Mendese bonservissiz gondeririz siz anlasin diyorlar sonra bizden bonservis istiyorlar
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bir büyük aç keyfin yerine gelsin renktaşGittim gittim züpper modum. Size iyi nöbetler.
İşin özeti bu.Bu saatten sonra bizimkiler 2-3 milyon euronun pazarlığını yapmaz.ben yedder monacoya gitmedigi müdettce kap gelmez
Sağolasın, ya arkadaşa söyle valla çok kasmasın kendini. Forum ortamı: goy goy, geyik ortamıdır.Bir büyük aç keyfin yerine gelsin renktaş
Monaco + falcao ile anlastik. Bir transfer yapsinlar bizde hemenİşin özeti bu.Bu saatten sonra bizimkiler 2-3 milyon euronun pazarlığını yapmaz.
Diagne, Falcao altıpasta bomboş beklese bile pas atmaz kendi vurur. Diagne’li kadrolar kurmayın boşuna o adam çift forvet oynayamaz.Sezonun ikinci maçındaki 11imiz;
Muslera
Mariano Luyi Marcao Naga
Feghouli Seri Belhanda Emre
Falcao Diagne
10/10 kadro.
Yapmazlar ise yatiyor yani adminimMonaco + falcao ile anlastik. Bir transfer yapsinlar bizde hemen
Bu da 1 ihtimalTahminimce falcao kap açıklaması pazartesi falcao yola çıktığında gelecektir çünkü yanlış hatırlamıyorsam seri yoldayken açıklanmıştı
Yok sadece öyle değildir. Falcao gelmiş keyfini çıkarmak lazımSağolasın, ya arkadaşa söyle valla çok kasmasın kendini. Forum ortamı: goy goy, geyik ortamıdır.