Can Akasra
Büyük Kaptan
- 26 Aralık 2016
- 25.731
- 11.806
- 1.163
Banega'yı almamızın tek yolu Diagne'nin gitmesi oda mümkün durmuyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gençler bide kap bekliyoruz ama bonservis ödemediysek ya da belli bi meblağnin altı olunca kapa bildirmeye gerek olmuyor deniliyordu. Boşa beklemeyelim şimdi ?
Bizim için geçerli değil miydi ya da bu durum , kısa bir aydınlatma plzz..
Sağolasın, ya arkadaşa söyle valla çok kasmasın kendini. Forum ortamı: goy goy, geyik ortamıdır.
Az önce bi renkdaş paylaşmıştı 3 mil. kiralama istiyolarmış galiba, bizimkiler 1,5 veriyomuş
Reis adamlar ezik ezik, o skorun akabinde 5 ledik onları kupa finalinde hemde, aklımıza bile gelmiyor bizim.su 6-0'in da rövansini alsak da bu sene bari bir daha 6s yazmaya utansinlar
ellerinde tek o var zaten

Bu nasıl bir kafa yaArkadaslar Falcao yu cok seviyorum. Insallah Serinin yaninda DOS oynar.
Esprimi ahahahahh Primciye bak aklınca milletin aklıyla alay ediyo ama kendi kendini çalım manyağı yapıyo haberi yokTipitip kılıklı emir mor küçük aklinla espri yapmış hadi gulun bakalım ayıp olmasın yoksa mosmor olur mazallah![]()

çıktı diye okumuştum bi arkadas paylaşmıştıDiagnenin lisanstan haber var mı gençler...
luyindamanin selamini getirdim sanaYangıncılar gelmeden yerimizi alalım Zanka>>>>luyindama
He hüSenin yaptığın geyik değil ki. Geyik olsa biz de katılalım, gülelim vs. Akıl kırıntısı taşımayan cümleler yazıyorsun.
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Ahhahaha döt korkusu böyle bişe olsa gerek ne oldu söyle bakim birdaha Aslan parçasıTek eğlenceee fnerbahceeee
işte bende ondan işgillendim renkdaş, 2 maçtada denedi orda. Yoksa acabamıBanega ihtimali varsa hoca Seri'yi 6 numarada oynatır.