Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reis adamlar ezik ezik, o skorun akabinde 5 ledik onları kupa finalinde hemde, aklımıza bile gelmiyor bizim.
Bide kargaları 6 lamıştık biara :asd:
Mesela en basitinden kimse bizim forumda "f5" falan yazmıyor çünkü camia olarak mentalitemiz şampiyonluk ve kupalar, ama bunların yıllardır tutunduğu bir 6-0 dalı var, nasıl övünç kaynağı ise artık sürekli bir 6s 6s. Gülemiyorum bile artık. Harbiden rekabet bitti, yine kendimiz keseceğiz göbeğimizin bağını.

Sanki diagnenin satılmasıyla falcao açıklanacakk.

Ondan sonra belkide kısa sürede çok süpriz giden ve gelen oyuncular gelecek gibi bir his var içimde..ortalama bir haftada çok ciiddi değişiklikler olacak gibi hissediyorum.

Çünkü hoca geçen sezon açıklamalarıyla bunun sinyalini vermişti.Çünkü şu an hiç bahsettiği gibi gitmiyor.

Banega gelip de belhanda gitmese ozaman seriyi resmen cöp edecegiz 6 Numara oynatarak, ozaman Banega gibi klas bir oyuncu geldi diyemi sevinelim, yoksa Seri den tam performans alamiyacagimiza mi üzülelim?

Seriyi 6 numara düşünüyorlar demiştim gelecek sene neden grupları geçemedik deriz burada elini kolunu sallaya sallaya şampiyon olur bu takım ligde ama clde modern dos olmadan max 3. olursun grupta

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bakayoko
Mehmet Ozcan
Omer Toprak
Ribery
Scout forvet
Su hamleler gelirse bence simdiye kadarki en iyi kadro olur. Ribery'ye itiraz eden cikacaktir ama mesela dakika 60'da giren Ribery is yapmaz mi? Ben de Onyekuru gelsin isterim ama elde para yok. Adim gibi eminim Ribery 20 mac oynasin en az 7 8 asist yapar.
Bakayoko icin de gerekirse aciktan abisine babasina filan para verilsin. Keske ismi hic basina cikmasaydi.
Cagne 11 sat, 2 milyonu maasina ver.
Bakayoko 2.5 milyon kira ( 2 yil icin zorla)
Mehmet 1 milyon
Omer 1.5 milyon

----------------- Muslera -----------------
Mari ----- Luyi ----- Marc ------ Naga
---------- Bakayo -------- Seri ------------
Fegh --------- Belhanda ------ Babel
------------------ Falcao ---------------

------------------ Okan -------------------
Linnes ------- Omer ------- Ahmet ------ Emre
-------------- Donk ---------- Mustafa ------------
E. Mor --------- Jimmy -------- Ribery
------------------- Scout -------------
Deli dehset kadro oldu.

Mesela en basitinden kimse bizim forumda "f5" falan yazmıyor çünkü camia olarak mentalitemiz şampiyonluk ve kupalar, ama bunların yıllardır tutunduğu bir 6-0 dalı var, nasıl övünç kaynağı ise artık sürekli bir 6s 6s. Gülemiyorum bile artık. Harbiden rekabet bitti, yine kendimiz keseceğiz göbeğimizin bağını.
Zaten bu malların çöküşü ogün itibari ile başlamıştı, o sene yine biz şampiyon olmuştuk diye hatırlıyorum :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt