- 1 Mayıs 2018
- 57.851
- 48.628
- 3.873
j
milli takimda öyle nedense. BVB de leverkusenda baya iyi. tek derdi sakatliklari. bedel 5 mio euro
musap bugun ne iscen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
j
milli takimda öyle nedense. BVB de leverkusenda baya iyi. tek derdi sakatliklari. bedel 5 mio euro
En gec Ocak ayinda fb'den kendi istegiyle ayrilirfbliler Kruse'a sövmeye başlamışlar.
arefe lan . yarin bayram o kadar da degiliz .d. dün zaten ortaligin .... xd captain morgan sadece diyip, jacky e gecip yine vodi ile bitirdik .dmusap bugun ne iscen
arefe lan . yarin bayram o kadar da degiliz .d. dün zaten ortaligin .... xd captain morgan sadece diyip, jacky e gecip yine vodi ile bitirdik .d
Ndiayeye şuanki ortasahada iş yapmaz mi
2 tane cakmis, adamlar buluyor yavJoao Felix dağıtmış Juventus'u
fifa 19 bitti benim icin yaw. weekend league de bu hafta son galiba.Companions App açikken içme diyoruz Musap
fifa 19 bitti benim icin yaw. weekend league de bu hafta son galiba.

arefe lan . yarin bayram o kadar da degiliz .d. dün zaten ortaligin .... xd captain morgan sadece diyip, jacky e gecip yine vodi ile bitirdik .d
Genel kalitesi ve 10 -9 arası oynaması çeşitlik katardı. Neyse biz 6 no alalım da...Totosunu kaldıramıyor o herif
Dostlar peki top rakibe geçtiği zaman banega seri belhanda ile kaç saniyede alacağız o topu ? fragman istiyor iseniz açın pana maçına bakın. Saniyelerce o topu alamayız. Ligden bahsediyorum bu arada.
gidiliyor. zaten günahlarimiz bol bari bunlari yerine getireyim .dyarin camiye gidiliyormu yoksa sadece seker bayraminda mi gidilior