Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bence seri belhanda ve onların arkasını toplayacak uzun boylu kafa toplarında etkili biri lazım tek luyindamaya güvenirsen geçen maç gibi her topa vururlar
Hic birsey olmaz avrupada cogu takim kisa uc 8 no ile oynuyor hic boyle bir tespit gormedim sen adamini dogru alirsan hic birsey olmaz

He adam muthis cikip muthis vurur oda onun meziyedir toplasan sezonda 3/4 tane yersin buda kabul edilebilir

Düsünsene CL de Liverpool geliyor Bude aman aman aman. Oraya tas gibi DOS lazim rengo haklisin

Aynen öyle reis. Hiç banega falan uğraşmak gereksiz.Kaldı ki dünya da 6 numara olmadan oynayan takım yok. Bir bizim ülkede uyduruyorlar " artık 3 8 ile oynuyor diğer takımlar diye". Ha adamlar çapa ile oynamıyor orası ayrı

Bize şöyle yamyam gibi bi 6 numara lazım

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

antuyu okuyorum da bunlar mevzuya uyandı galiba ersun yetersiz ali koç istifa falan diyolar noluyo olum saçmalamayın
Yok yav ne uyanması :asd:

SERKAN MERT - 10.08.2019 22:19

Vedat Muriç mükemmel oynuyor.Bakmayın takım da iş yok.Dzeko gelse bu kadar oynayamaz bence

Hic birsey olmaz avrupada cogu takim kisa uc 8 no ile oynuyor hic boyle bir tespit gormedim sen adamini dogru alirsan hic birsey olmaz

He adam muthis cikip muthis vurur oda onun meziyedir toplasan sezonda 3/4 tane yersin buda kabul edilebilir

3 8 ile oynayan ve başarılı olan hangi takım var hocam ?

banega seri belhanda orta sahası 1 tane kafa topu alamaz her korner gol olur.Top kapma süresi 20 saniye falan olur çok kötü orta saha olur çok kötü aman diyeyim seriyi aldık adamı ziyan edeceğiz

Aynen öyle reis. Hiç banega falan uğraşmak gereksiz.Kaldı ki dünya da 6 numara olmadan oynayan takım yok. Bir bizim ülkede uyduruyorlar " artık 3 8 ile oynuyor diğer takımlar diye". Ha adamlar çapa ile oynamıyor orası ayrı

Güzel yorum rengim. Hollanda Erediviese bunun en güzel örnegi zaten. 4-3-3 oynamayan yok. Her maç 3.5-4.5 üstü bitiyor. DOSsuz oynuyorlar.

Mustafa Cengiz yönetimi büyük karışıklıklar yaşandığı dönemde ellerini taşın altına sokup seçildiler. Ekonomik zoruluklarla boğuştular, lisecilerle boğuştular, bize kin tutan rakip kulüplerle uğraştılar...

Tecrübesiz oldukları için arada önemli hataları da oldu tabi ki forvet alınamaması gibi kimse inkar etmiyor bunları, ben bunun nedeninin gerçekten tecrübesilik olduğunu düşünüyorum ayrıca. (Ki geçen sene ekonomik olarak bu kadar rahat değildik ŞL olmadığı için.) Yeni yeni öğreniyorlar. Ama herkesin kendilerini takdir etmesi gerekiyor çünkü kendilerini her konuda geliştiriyorlar şuanda.

Mesela Fatih Terim ve birçok futbolcumuz ceza aldığı zaman yöneticilerimiz neden bir açıklama yapmıyor pasif kalıyor deniyordu, açıklama yapıldığında da yeterli bulunmuyordu, "Masaya vurmadın başkan, mıy mıy açıklamalar yapıyorsun." gibi eleştiriler getiriliyordu. Şimdi ise az konuşan ama konuştuğu zaman iki cümle ile Ali Koç'a lafı bilezik gibi geçiren bir Mustafa Cengiz var. Uzun ama yetersiz konuşuyor denilen kişi çatır çatır laf sokuyor şimdi.

Bu dönemde de kim ne derse desin planlı bir şekilde transfer yürütüyoruz. Geçen sene yaşadığımız kulübede hamle oyuncusu eksikliğinden ders alınmış ki bu sene Şener-Jimmy-Adem-Emre Mor-Babel-Seri bir kısmı as takım bir kısmı rotasyon bir kısmı ise as takımı zorlayabilecek rotasyon oyuncusu durumunda önemli oyuncuları çoğunu bedelsiz bir şekilde maaşları da cüzi bir şekilde kadromuza kattık. Onyekuru gider gitmez yeri önceden görüşülen Babel ile dolduruldu, fellik fellik dolaşıp kanat aramadık.

Özellikle maaş konusunda git gide daha iyi hamleler yapılıyor doğrusu. Geçen sene Emre Akbaba'ya 1.750.000 yıllık ücretli sözleşme veren yönetim bu sene Emre Mor'u 750.000 euroya oynatıyor resmen.

Hem sonra devre arası dönemde Serdar yollanıp onun maaşına Luyindama-Marcao tandemi kuruldu ve scout ekibinin de iyi işler yapabildiği kanıtlandı.

Bu dönem Falcaoya takıldılar diye eleştirildiler ama sonuç alarak Modeste-Alan gibi sonuçlanmadı bu transfer. Demek ki iş bitiricilik konusunda da ilerliyorlar.

Bu örnekleri çoğaltabiliriz sayelerinde Uefa'dan men yemememiz gibi 1000 kere yazılan şeylerden de bahsetmiyorum artık.

Her işleri iyi olacak diye bir şey yok iki transfer dönemi boyunca bir forvet alamadılar ve sonunda Kasımpaşaya 13 milyon gömdüler, 800k kazanan Diagne'ye 2.3 milyon euro maaş verdiler, eleştirilmeyecek şeyler değil ama benim için önemli olan dediğim gibi yönetim tarzında ilerleme gelişme olması.

En basitinden Vedat Muriqi için geçen seneki Emre Akbaba'ya yaptığımız gibi diretmedik, paramız elimizde kaldı ve başka yerlere daha önemli kişilere harcadık. Değişim var, ilerleme var.

Velhasıl destek olmalıyız arkadaşlar...

Sayayım. Barça busquest ile oynuyor.Real casemiro ile. liverpool fabinho ile oynuyor.City fernandinho ile. Manu en başarılı zamanını matic ile yaşadı.Chelsea jorginho ile oynuyor.Spurs sakat olmasa wanyama ile oynayacak.Şimdi bu takımlar futbolu bilmiyor ama biz biliyoruz öyle mi ?

"her ne kadar kolombiyalı anneler çocuklarına, 'radamel’i örnek alın, o aklı başında biri,' dese de; bunu bir de kız kardeşim alba'ya sormak isteyeceksiniz.

falcao'nun doğduğu yer olan santa marta’ya dikilen heykelinin kendisine benzemediğini görünce, eniştem antonio arias'a attığı sitem dolu mesajları kamuoyu ile paylaşmasını ve ailemizi alay konusu yapmasını sanırım unutamayacağım.

idol futbolcuların fifa ve uefa nezdinde kredilerinin yüksek olması şüphesiz ki onlara rahat ve konforlu bir saçmalama alanı sunuyor!

gelişmekte olan ülkelerde vasat yığınlar sosyal ve cinsel başarısızlıklarını futbol üzerinden tatmin etmeye çalışır. bilhassa kolombiya ve türkiye'de. kimse aynaya bakıp 'ben kimim?' sorusunu sormaz. özellikle de gençler. o günlerde yavru madrid'de olup bitenler de bunun iyi örneklerinden."

"...diego simone, falcao'nun bazı oyuncularla birlik olup cephe kazdığını hissetmişti. takım elbisesinden kravatına, mimiklerinden aksanlı ispanyolcasına kadar her şey dedikodu malzemesi yapılmıştı. soyunma odasında maç öncesi yaptığı konuşmalarda dahi sinsi bakışların sırtını delip geçtiğini hissedebiliyordu.

torres, olan biten her şeyi 4 saat kadar süren uzun bir telefon görüşmesinde mendieta'ya anlattı. kaptan'la buluştuğumuzda morali son derece bozuk ve suratı asıktı. radamel'in celta maçı öncesi yabancı oyuncularla gizli bir görüşme yaptığını (arda hariç) ve takımı provoke etmeye hazırlandığını öğrenmişti.

radamel ve ekibi sabah kahvaltılarını uzun tutup çok ilginç konularda cephe genişletiyorlardı. simone'nin siyasi kimliği! roberto godin, diego'nun aslında koyu bir solcu olduğunu belirtiyor, arjantin'i karıştıran 2001 buhranında sokak çetelerine destek veren açıklamalarını gündeme getiriyordu.

bir ara falcao telefona sarılıp durumu kral felipe'ye şikayet etme cüretinde bile bulundu. ertesi gün simone olup bitenleri öğrendiğinde şaşkınlığa uğradı ve bir müddet sessizliğe gömüldü. gözleri doldu. kendini ihanete uğramış hissediyordu. oysa bu tartışma torunları hayattayken bile gündeme gelemeyecek gülünç bir mesele idi.

falcao kulüp tarihi için önemli bir figür haline dönüştüğünün farkındaydı. kimsenin ondan vazgeçemeyeceği zannı ile hareket ediyor, kendisini işlerine karıştırmadığı için simone'den nefret ediyordu. o, öğle saatlerinde arda'nın içtiği ezogelin ve yalancı işkembe çorbasından bile rahatsızdı. zavallı simone geç de olsa gerçeği kabullendi. radamel falcao adam değildi. ve bileti kesilmeliydi." (sayfa 122-123)

Ümstad Pirlo’nun kaleminden..
Pirlo kadar palavraci daha görmedim, önce FT, simdi Falcao, erken baslamislar böyle sacma sapan seyleri yaymaya :asd:

Sayayım. Barça busquest ile oynuyor.Real casemiro ile. liverpool fabinho ile oynuyor.City fernandinho ile. Manu en başarılı zamanını matic ile yaşadı.Chelsea jorginho ile oynuyor.Spurs sakat olmasa wanyama ile oynayacak.Şimdi bu takımlar futbolu bilmiyor ama biz biliyoruz öyle mi ?
İmzamı atarım belki bazı iç saha maçlarında 3 tane 8 olur fakat genelde kullanmak imkansıza yakın

Başkanım 2011 yılında belçikadan özel olarak parasını verip bu adamlara musallat olması için lanet satın aldı. Bugün bu kadar gülüyorsanız sayesindedir :d
EBodEydXUAAIBwy.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt