Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İmzamı atarım belki bazı iç saha maçlarında 3 tane 8 olur fakat genelde kullanmak imkansıza yakın

Öndeki adamları yüküne çekecek bir " hamal" olmalı kesinlikle.Kağıt üzerinde güzel duruyor ama sahada olmaz.En azından ana plan olarak.Ne bileyim gazişehir maçına çıkarsın tabi ama genelde olmaz

3 8 ile oynayan ve başarılı olan hangi takım var hocam ?
Uc 8 den kastim seri gibi 6 8 karisimi ama sizlerin dedigi gibi adam yiyen uzun boylu iri yari adamlarla oynamiyorlar city orta sahasi madrid orta sahasi ha keza boyle bir cok takim sayarsin

Eski duzen sadece top kapsin kossun yanindakine versin tarzda oyuncu.pek kalmadi atiba gibilere artik futbolda pek yok topu rakibe vermemek en iyi savunma

Ben topu verdiginde de haldir haldir pres yapan bir kac takim disinda takimda gormuyorum klop liverpola yaptiriyor
city de de bruyne silva aguero rodny gibi adamlarla pres yapabiliyor

Bizde istersek banega belhanda seri ile on alanda pres yapabiliriz yeterki stoperlerin o prese destek verebilsin topu kapamazsan direk arkaya atarlar topu bu benim gorusum

Uc 8 den kastim seri gibi 6 8 karisimi ama sizlerin dedigi gibi adam yiyen uzun boylu iri yari adamlarla oynamiyorlar city orta sahasi madrid orta sahasi ha keza boyle bir cok takim sayarsin

Eski duzen sadece top kapsin kossun yanindakine versin tarzda oyuncu.pek kalmadi atiba gibilere artik futbolda pek yok topu rakibe vermemek en iyi savunma

Ben topu verdiginde de haldir haldir pres yapan bir kac takim disinda takimda gormuyorum klop liverpola yaptiriyor
city de de bruyne silva aguero rodny gibi adamlarla pres yapabiliyor

Bizde istersek banega belhanda seri ile on alanda pres yapabiliriz yeterki stoperlerin o prese destek verebilsin topu kapamazsan direk arkaya atarlar topu bu benim gorusum

Elbette.Zaten çapa ile oynamıyorlar dedim. Klasık 6 numara o takımlarda fazlalık olur.O ortasaha ile oynayabilirsin ama takım düzenin çok iyi olduğu zaman.Bizim iyi bile değil

Elbette.Zaten çapa ile oynamıyorlar dedim. Klasık 6 numara o takımlarda fazlalık olur.O ortasaha ile oynayabilirsin ama takım düzenin çok iyi olduğu zaman.Bizim iyi bile değil
Bence denenebilir stoperler hizli ve ayaklari duzgun ise beklerinde.oyuna.girebiliyorsa bu uc oyuncu ile.muthis.topa sahip olma ve hucum zenginligi yasarsin acaip gol atarsin

Turkiye liginde atan kazanir savunan degil
Heleki ileride falcao babel feghouli varsa

Ben cl zaten 2/3 galibiyete raziyim basari zor avrupa liginde ve turkiyedr bu orta saha is yapar banega belhanda ve seri

Beyler banega ile ortasaha çok yumuşak olur
Bu gün tottenham maçını izledim ortada ndombele ve sissoko ortasahası ile kazandılar
Her atakları ikisi kesti resmen rakibi ısırdı

1565466013482.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt