Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir forvet, bir 6 numara diyoruz ama yedek stoper yok takımda. Allah marcao ve luyindamayı korusun.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Herkese merhabalar. Ufak bir ceza almıştım. Birini kırdıysam özür dilerim.

Konuya gelecek olursak, sanırım Abdürrahim Albayrak ve Falcao o resmi cuma akşamı maçtan sonra otelde çektiler. Bugün ise herhangi bir gelişme yaşanmadı. Hala acaba Monaco kulübünün forvet almasını mı bekliyoruz?

Içim rahat, illa ki gelecek, o ayrı. Mahmut Recevik bugün twitter hesabından aslında bir nevi olsun açıklama yapmış oldu. Gönül ister ki Abdürrahim abi eli boş dönmesin. En kötü dönerse bile, ‘hayırlı olsun, akşam bildiriyoruz’ açıklamasını yapabilecek durumda olsun.

Bu süreç artık bitsin. Hala çok kritik bir transfere ihtiyacımız var. Hatta bir stopere ihtiyaç var. Marcao ve Luyi var elimizde, Ahmet Çalıkı futbolcu olarak saymazsak başka stoper yok.

Hayırlısıyla biter inşallah, Allah utandırmasın.

Kesinlikle ısıran ve top kapan bir 6 Numara lazım bize şuanda hızlı kanat Onyekuru yerine defansif katkısı daha zayıf ama zihinsel olarak daha güçlü Babel geldi. Feghouli-Babel ikilisi oyun kurabilen kanatlar şu durumda Onyekuru'da bu özellik yoktu. Keza gerideki stoperlerimiz de hep pasör ileri çıkmayı seven adamlar, Mariano'nun futbol aklından zaten bahsetmeye gerek yok. Seri-Belhanda da öyle temposuz ve statik değil ama yine pas oyunu için çok iyi adamlar. Forvetimiz Elmander tipi olmayacak. Bizim oyun kurma ve pas yapma bakımından sıkıntımız yok sadece takıma sertlik lazım. Bakayoko çok iyi olur o yüzden. Schneiderlin gelse yumuşak kalacak bence. Defanstan top çıkarma konusunda büyük katkısı olur ama dediğim gibi zaten stoperlerimiz öne çıkıp güzel paslar verebiliyorlar kazma değiller.

Mariano da adamımdır çok tutarım ama temposuzluğu nedeniyle lig maçlarını bilmem ama ŞL maçlarında kesinlikle Linnes oynamalı. Aslında ben sağ bekte Nagatomo sol bekte Linnes ile nasıl olur görmek isterdim Linnez solda cidden daha iyi oynuyor çünkü. Nagatomo'nun yaşına
Mariano'ya olduğu gibi pek takılmıyorum çünkü disiplinli çalışkan adam, git-gel sıkıntısı çıkarmıyor. Hücum katkısı olarak biraz zayıflama var belli oluyor ama savunmada eskisi gibi adamını bırakmıyor. Bir de sağ tarafta görmek isterdim.

Banega, Kruse gibi kalcasini zor donduren oyunculardan uzak durmak lazim, yaramaz bize

brM.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt