Özgür Atici
Parçalı Üye
- 17 Haziran 2011
- 4.090
- 723
- 1.373
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bi falcao formasıyla evliliğe kadar gider rengimRenktaslar konu dışı ama yeni tanıştığım bu kız var dişi aslan oda doğum günü var gsstoredan bizim bilekliklerden alsam olur mu sizce ?
Bi falcao formasıyla evliliğe kadar gider rengim
Artık bizim oyuncumuz gibi renktaşSabah o fotografin dusmesi ama aksamin bu kadar sakin gecmesi cok sacma
sktr et şımartma en baştanŞuan yeni tanıştık renktas pahalı bişey almak istemiyorum ayriyetten sürekli üzerinde taşıyabilicegi bişey olsun diye düşündüm
Ben de o zaman büyük soru işareti diyordum valla ucuz yırtmışız. O paralarin geri dönüşü olmazdiTek sezonluk adama 10 verilmez deyince beni linç etmeye çalışanlar vardı.. Şunu da belirteyim tek maçla da karar verilmez iyi kötü diye.. Böyle adamı alıyorsan 5-6ya falan alacaksın 10 civarı kumar olur.. Bizim ligde 1.5 sezondur gol rekoru kıran adamı 10a satamıyoruz üstelik Samatta gibi 23ünde profesyonel de olmadı adam bildiğin juve çıkışlı..
Valla resmiyete dokulsun artik su iş rahatlayalim ve orta saha nobetine baslayalim.Artık bizim oyuncumuz gibi renktaş
Alıştık 1 aydır.
Eger kizla cikiyorsan/bulusuyorsan olur sonucta pahali biseydegil ama ortak noktaniz.Şuan yeni tanıştık renktas pahalı bişey almak istemiyorum ayriyetten sürekli üzerinde taşıyabilicegi bişey olsun diye düşündüm
Bi tuborgla başka yerlerede gidebilirsin rengim. Sonuca odaklanŞuan yeni tanıştık renktas pahalı bişey almak istemiyorum ayriyetten sürekli üzerinde taşıyabilicegi bişey olsun diye düşündüm
Eger kizla cikiyorsan/bulusuyorsan olur sonucta pahali biseydegil ama ortak noktaniz.