- 6 Şubat 2017
- 11.167
- 29.360
- 1.788
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu nasil fizik ya
hep derim bu zencilerde beyazlara oranla insan üstü fizik var çok farklılar her alanda
Hem yabancı sayisi için hem de FFP için satmamız şartFalcao ile Diagne mükemmel bir ikili olmaz mi
Göndermek istedigmiz diagne bi anda efsane forvet ikili olacsk
Diagne 30
Falcao 30
Stsl gol rekoru kiracagiz
Tudorun aldigi hic bir oyuncudan zarar etmedik,tesekkurler baskan udinesede ogren antrenorlugu fatih hoca baskan olmak isterse gel iki sene hocanin yaninda bir staj daha yap sonrasina bakariz.
Katilmiyorum yazdigin isimlerden oyle ya da boyle faydalandik faydalaniyoruz sonucta adam bu bu adamladi alin dedi bu bu paralari verin demediFernando 1,5 milyon euro zarar
Maicon komple zarar
Mariano'nun sözleşmesi bitecek elde kaldı bonservissiz gidecek yüzde 90
Lato 550 bin euro verdik beleşe gitti
Belhanda 10 milyon verdik şimdi kolaysa sat
Bonusları falan da var bir sürü hiç girmiyorum bile
Orta sahada top kapacak ikili mücadele kazanacak futbolcu yok donk disinda
Katilmiyorum yazdan isimlerden oyle ya da boyle faydalandik faydalaniyoruz sonucta adam bu bu adamladi alin dedi bu bu paralari verin demedi
Zaten o dönem iyi oynadığımız maçların neredeyse tamamında drogba tek forvet oynuyordu.
Feneri süper kupada drogba nin golüyle yendiğimiz mac
Emirates cup maçları
Real madrid i yendiğimiz mac
Deplasmandaki 2-2 lik juve maçı
Bu maçların hiçbirinde burak yoktu,drogba tek forvetti ve bu maclards hep oturakli oyun oynadik.
Burak-drogba ikilisiyle iyi oynadığımız tek mac deplasmandaki schalke maçının ilk yarışıydı sadece..
Zaten drogba tek forvet arkası sneijder yapamadık burak efendi küsmesin diye..Yoksa o takım çok daha başarılı olabilirdi..
Ben onu maicon icin falan yazdim mesela belhanda demissin ben begenirim onuZarar etmedik dedin öyle bir dünya yok ha faydalandık mı evet de orası ayrı konu ona göre maaş veriyoruz zaten.