Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben tamamen gördüğüm kadarıyla söylüyorum, biz zaten sürekli rakip yarı sahada oyunu oynamak istediğimiz için hoca ön taraf oyuncularını tecrübeli ve üretken oyunculardan kurup, onları mümkün olduğu kadar geri koşturmadan önde iş yaptırmak istiyor. Bu yüzden öndeki oyuncular ne kadar statikse stoperler,bekler ve kurmak istediği orta sahada o kadar hareketli. Misal Mariano çoğu kez bu tempoyu kaldıramıyor zaten çok ekstra koşmak zorunda olduğu için, Linnes ve Nagatomo kaldırır muhtemelen de Nagatomonun da belli bir yaşı var kolay değil. Bu taktik Türkiye'de yine bizi şampiyoluğa götürür bence ama oyunu tutmak zorunda olduğumuz maçlarda çok zorlanırız öncelikle ek olarak avrupada böyle yürümüyor işler maalesef. Hem sen çok önde oynayınca adamlar cezayı kesiyor hem de seni geriye itiyorlar zaten. Sende öndeki statik adamların yüzünden rakip yarı alana çabuk geçemiyorsun. Bence en az 1 tane çok çabuk bir oyuncu lazım, hatta orta saha transferinden daha öncelikli olabilir.

Ben tamamen gördüğüm kadarıyla söylüyorum, biz zaten sürekli rakip yarı sahada oyunu oynamak istediğimiz için hoca ön taraf oyuncularını tecrübeli ve üretken oyunculardan kurup, onları mümkün olduğu kadar geri koşturmadan önde iş yaptırmak istiyor. Bu yüzden öndeki oyuncular ne kadar statikse stoperler,bekler ve kurmak istediği orta sahada o kadar hareketli. Misal Mariano çoğu kez bu tempoyu kaldıramıyor zaten çok ekstra koşmak zorunda olduğu için, Linnes ve Nagatomo kaldırır muhtemelen de Nagatomonun da belli bir yaşı var kolay değil. Bu taktik Türkiye'de yine bizi şampiyoluğa götürür bence ama oyunu tutmak zorunda olduğumuz maçlarda çok zorlanırız öncelikle ek olarak avrupada böyle yürümüyor işler maalesef. Hem sen çok önde oynayınca adamlar cezayı kesiyor hem de seni geriye itiyorlar zaten. Sende öndeki statik adamların yüzünden rakip yarı alana çabuk geçemiyorsun. Bence en az 1 tane çok çabuk bir oyuncu lazım, hatta orta saha transferinden daha öncelikli olabilir.

bizim aklımızdaki tempolu oyunu oynamak için 2 bek 1 tempolu ortasaha bir de onyekuru tarzı adam lazım ama şu anda olmaz

ha bana sorarsanız hocanın da kafasında tempolu oyun yok

2 senedir bir kere bile denemedi öyle bir şey

Yahu zarar etmedik ne demek , verim almak farklı bir şey zarar etmedik demek bonservis anlamında olur anlamak mı istemiyorsunuz.
Zarar etmek farklı şey, alım satımdan kazanç elde etmek ayrı şey. Adam sana yazmış ki tudorun aldırdığı oyunculardan zarar etmedik . Buna takıma olan sportif katkısı dolayısıyla sportif başarı geliri de dahil. Senin mantık şuna benziyor. Ticari taksici 100.000 e araba alıyor 4 sene işletiyor 20.000 e satıyor sonra diyor ki 80.000 zarar ettim😊

Yasadigim en trajik sey
Liverpoolun bayerni yenememesidir
Liverpool atsaydi 430 bin alacaktim
İsin kotu tarafi o hafta oynanan gs kasimpasa macina handikap gs oynamak uzereyken iptal edip normal galatasaray oynamis ve liverpoolu da eklemistim
O macta van dijk de oynamiyormus ki bunu oynadiktan sonra gordum
Ah ahhh

Barca 4-0 onde napoliye karsi hem de elifcik oynamasina ragmen enteresan elifcigin orta sahayi domine etmesini bekliyorlardi halbuki,elifcik oyuna agirligini koyamadi zaar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt