Ulaş Yiğit
Parçalı Üye
- 3 Ağustos 2019
- 3.542
- 3.618
- 648
Evet Milanmilan değil miydi o
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet Milanmilan değil miydi o
Oyun zekasıyla orta isabetinin ne alakası var renktaş sabride 45 ortanın 1ini tutturuyordu sabriyle mariano aynı zekayamı sahipNesi zeki yav 45 orta aciyo 1i tutuyo öyle zeka mi olur
——————————————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!
cuzi bi miktara kralı romaya gönderip bu transfer dönemi yasananları ve 2002deki roma meydan muharebesini unutabilirz aslındaElimizden belhandayi alabilirler o yuzden acil sozlesme yenilemeliyiz belhandayla
——————————————————
Ya zeki adam görür ayagini kontrol eder isabetli acar, direkt etki demiyorum sabri uç örnekOyun zekasıyla orta isabetinin ne alakası var renktaş sabride 45 ortanın 1ini tutturuyordu sabriyle mariano aynı zekayamı sahip

milan roma bi takım daha
Bu arada Mariano hazırlık maçlarında biri Babel’e biri Donk’a çok güzel 2 asist yaptı. Form düşüklüğü olabilir ama Mariano son yıllarda gelmiş en iyi beklerden bana göre. Bu liginde fazlasıyla üstündeOyun zekasıyla orta isabetinin ne alakası var renktaş sabride 45 ortanın 1ini tutturuyordu sabriyle mariano aynı zekayamı sahip
bu arada zülfo aga ve kaynağına da teşekkür etmeliyiz
Ali koç kirli işlerini Ahmet ercanlara yaptıracak demek ki.
Zülfo Aganin kaynagi kim ki?
kaynağını soranlara dötüm diye yanıt veriyordu![]()
İki takımlı kupa maçı düzenliyorlar yetmiyor, kaybedene de kupa veriyorlar.
Ekli dosyayı görüntüle 55373
Ne diyem sabri müstehak sana dostum o zaman . Ortaları kötü değil + benim bahsettiğim oyun zekasıNesi zeki yav 45 orta aciyo 1i tutuyo öyle zeka mi olur
——————————————————
Anooow fenerol fena karismisYangin tayfa piyasada