- 1 Şubat 2009
- 25.083
- 25.260
- 3.468
Falcao @Uğur Bulut dayıdan küçükmüş.Hayır 53 yaşında.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Falcao @Uğur Bulut dayıdan küçükmüş.Hayır 53 yaşında.
Fred gelirse bi kişiye forma sözüm olsun
Falcao bu dünyadaki yaşından en emin olacağımız futbolculardan biri. Adamın babası zaten Kolombiyada o dönemin en önemli futbolcularından birisi. Babasıyla birlikte şu tarihte şu maçtan önce çekildi diye arşiv arşiv fotoğrafları var adamın. Birinin tutup İanis Hagi aslında 98 doğumlu değil daha büyük demesi kadar saçma bir iddia bu. Adam zaten tüm ülkenin gözü önünde büyümüş.35 olduğu söyleniyor.ondan dedim
Bu rivayet Atletico'da oynarken ortaya atılmış. 86'lı değil de, 84'lü diye lanse etmişler adamı. Kulüp yönetimi ise hastane de doğum belgesini aratıp, bulmuş Falcao'nun. Adam 1986 doğumlu, 33 yaşında.35 olduğu söyleniyor.ondan dedim
Yanlış,o iki bayram arasında olmaz olacak. Bayramda olabiliyor.
Sozlesmesinin ucuncu yilini bilmem ama gelecek iki sezon lige damga vuracak dinamizme, motivasyona ve form durumuna sahip, suphem yok.Şikeciler Falcao'nun yaş muhabbetini ortaya atıp züğürt tesellisi derdindeler.
Gomis'te hastaydi onlara göreŞikeciler Falcao'nun yaş muhabbetini ortaya atıp züğürt tesellisi derdindeler.
Acikladi kendisi o nu. Belgeleriyle 33 yasinda. Sikeci medyasi yine kaynatma derdinde35 olduğu söyleniyor.ondan dedim