Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim bu ffp ne zaman bitiyor önümüzdeki yaz da yapacak mıyız hesap kitap

Atacağı 33 gol ile şikecilere kaç yaşında olduğunu uygulamalı öğretecektir. Laf bile edesim gelmiyor artık çevremdeki fenerlilere o derece anadolu takımı benim için

Ulan bu ekşi sözlük olsun antu forum olsun veya oraları geçtim buradaki bazı yorumları okuyorum da bir yerlerimle gülüyorum. Falcao'nun bir yaşına bir maaşına takıldılar. Acaba maaşına takılanlar Gomis'in bizde kaç kazandığını biliyor mu?

-3.350.000 euro garanti ücret.
-O sezon 75 puan aldık yani puan bonusu 75×5000= 375.000 euro.
-200.000 şampiyonluk bonusu.

Toplasan 3.925.000 euro. Tabi bu kadar da değil. Dursun Aydın Özbek Beyefendi 2.500.000 milyon euro imza parasını tek sezona bölüp veriverdi.

6.425.000 euro para demektir bu. Şimdi Falcao için 5.5-6 milyonlar konuşuluyor neyin yaygarası bu acaba çok merak ediyorum? Gomis efendi zaten büyük ihtimalle maaşı 6.5 milyondan 4 milyona indi diye zam istedi, böyle de iş olmaz, Dünya Yıldızı da değilsin yani. Şampiyonlukta bir tek senin katkın yok, zam alsaydı (ki artık ne kadar zam istediyse, 1 mi 1.5 mu?) işte o zaman takım içi dengeler değişebilir sorunlar baş gösterebilirdi. Ama Falcao gelip 7 milyon da alsa pek ses çıkartamaz kimse, 9 numaranın son örneklerinden Dünya yıldızı yaw, La Liga'da Messi ve Ronaldo arkasından 3. adamdı.

Babel'e de 2.500.000 euro verince konuşup duruldu, hadi kuşlar olsa siz Slimani'ye verdiğiniz 5 milyonu düşünün diyeceğim de bizden de diyenler oluyor. Feghouli'nin kazancı buyrun:
-3.850.000 euro garanti ücret.
-20 maç oynadı 150.000 euro.
-Şampiyonlar Ligi grup etabına kalmak 200.000 de oradan.
- 75 puandan gelen 75×5.000=375.000 euro.

Toplayın = 4.575.000 euro para kazanmış bizden farkında mısınız? Babel ile arada ne kadar kalite farkı var?

Babel'e 2.000.000 imza parası vermiş olabiliriz ama boşta oyuncuydu ne yapalım yani Gomis'in kulübünü 2.5 bonservis kendisine 2.5 imza parası verdik.

Tabi ben burada bizim oyuncuları eleştirmiyorum, hepsini bu yönetim daha ucuza getirirdi alabilseydi. Yangıncılar atlamasın "Alabilseydi" diyorum belki de onların tabiri ile çapları yetmezdi böyle topçular almaya. Ama ben dün de söyledim, yineliyorum, bu yönetimin o bahsettiğiniz küçük çapı git gide genişliyor şuanda.

Sonuç olarak üç sonuç çıkardık:
-Falcao çok para falan almıyor bizden, kalitesine klasına göre ücret.
-Babıl da ölmüş bitmiş adam değil, abartılacak bir ücreti yok.
-Ulan Dursun paraları sağa sola ne biçim saçmışın sen böyle, batırdın kulübü.

Okuduğunuz için thanks. Üşenip okumadıysanız layk atabilirsiniz.

Bugün binlerce hayvan katledilecek hatta bir kısmı otoban kenarında can çekişecek

şanslı olanlar çadırlarda toplu halde kesilecek, uyutmak yasak lakin büyük bir merhamet örneği olarak bıçağı görmesin diye hayvanın gözü kapatılıyor.

bunlarla birlikte kurban bayramları her çocuk için bir travmadır gözümde. bu çocukların bir kısmının eline bıçak tutuşturulup kesmesine izin verilecek ve iş bitince performansı değerlendirilecek. Bu heyecanla uyuyamayan çocuklar da vardır mutlaka.

bütün şehri iç organ kokusu kaplayacak çukur açılıp iç organlar gömülecek.

hastaneye elini kesen insanlar "dalga geçerdik bize de oldu" diye sırıtarak koşturacak.

Bayramınız kutlu olsun

Sonuc olarak: bilincsiz kesim hepimizin uzuntusu. Bununda dinimiz ile hicbir alakasi yoktur dusuncesindeyim. Hayvanlara bukadar onem veren bir Dinin uyeleri bukadar bilincsiz ve cahilce iş yapmalari uzuntu verici. Hayvanlara iskence cektirmeyin. Işi ehline bırakın

Falcao 33 yaşında olduğu gibi bu tür pro oyuncular müthiş bakıyor kendilerine. 40-41 yaşına kadar oynaya bilir. Tek kaybı temposu olur yaşı ilerledikçe.

Galatasaray, Falcao’nun 6.6 Milyon € yıllık maliyetinin 1.6 Milyon €’su için Sponsor desteğini resmileştirdi. Oyuncuya yıllık 5 Milyon € ödenecek. (DHA)

Falcaonun yaşına takılmıyorum.İsterse 40 yaşında olsun yine isterim ben sadece haberden bahsettim.

Cekemeyenlerin 2 tane bahanesi var:
Yaş ve sakatlik geçmişi

Bu lig te Drogba ve Gomisin bizde ne yaptığı malum. Hagi ornegi hakeza.

Sneijderde bize gelmeden muzmin sakat sayiliyordu. Katkisi ortada.

Özetle: bu oyuncularin bir kalitesi var. Ligimizin durumuda ortada. Yani herturlu Falcao bizim lig te farkini ortaya koyacaktir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt