Ibrahim Özveren
10 Numara!
- 26 Ağustos 2018
- 15.168
- 13.795
- 1.098
CL var para var hayat var diyebilirmiyiz?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3 puan garanti oldu.

Leonardo Jardim: "Falcao önümüzdeki hafta Metz maçında oynayacak mı? Evet, eğer hazır olursa ve burada olursa oynayacak."Özgür Ayten de milletin anasına küfretmeyip yangıncılara he deyip geçip bilgi vermeye devam etseydi iyiydi. Şeref Aydın'a ne oldu gene? Ben Monaco'ya küfredince moderatör hazretleri hemen ceza verdiler de göremedim düne kadar.Şeref Aydın gelse son bilgileri verse keşke
Birkaç üye aleyhine yorum yaptı. O da alındı, yazmıyorum dedi.Özgür Ayten de milletin anasına küfretmeyip yangıncılara he deyip geçim bilgi vermeye devam etseydi iyiydi. Şeref Aydın'a ne oldu gene? Ben Monaco'ya küfredince moderatör hazretleri hemen ceza verdiler de göremedim düne kadar.
Leonardo Jardim: "Falcao önümüzdeki hafta Metz maçında oynayacak mı? Evet, eğer hazır olursa ve burada olursa oynayacak."
Ya arkadaş biz bugün kap bekliyoruz baslicam böyle ise
XT1650 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ırkçı laflar galatasaraylılığa yakışmıyorvur kirbaci
Başka bişey olsa şaşardım zaten.Birkaç üye aleyhine yorum yaptı. O da alındı, yazmıyorum dedi.