Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muhabirlerin çoğunun sizden benden farkı yok. Burayı okuyup konuşuyorlar bir şey biliyormuş gibi. 3-5 isim dışında hepsi bu şekil. Diagne kampa katılmış, İsmail Çipe gitmiş hiçbirinin haberi yok daha ne anlatıyorlar.

Screenshot_2019-08-11-14-23-52.webp

Screenshot_2019-08-11-14-24-03.webp

Tek sayfaya sığmadı yaw mobilden yaptım. Yarım yarım alabiliyorum 11'leri. :/ Marcao da yazamadım kısaltması yok yanlardan taşacaktı.
Topal ise en büyük hayalimdir kusura kalmaya..

Bu falcao işi denizli maçına kadar sürer:( Daha görüşmelere başlandı denilecek sonra falcao gelecek istanbula sonrasında tanıtım videosu ile tanıtılacak bunların 3 ü bile 3 gün sürer.Denizli maçında kesinlikle oynaması lazım.

Onun da etkisi olabilir ama bizim taraftar her zaman böyleydi. Takıma pek para harcamaz. Bunda yötetimlere olan güvenin sarsılması da etken. Bu konuda Dursun yönetiminin etkisi de çok büyüktür. Taraftarda benim paramı lüzumsuz yere saçıyorlar imajı oluşturdu Dursun ve kardeşi.
Şimdikiler bu kpnuda daha güven veriyor aslında ama yine de süper kupa maçında koca tribünde yeni formayı giyen 10 kişi yoktu.

Son 10 senede en sevdiğim tişörtlerim sweat lerim hep storedan olanlar, ama sayısı ya 4 ya 5. Genelde elim boş çıkıyorum.
Forma hem çok pahalı geliyor insanlara, hem de çoğumuz için günlük sürekli giyebileceğin birşey değil, en önemlisi de kulübe kalan para çok düşük. Benim önerim tişört-swetşört çeşitlerini artırmalılar, yap en az 50 tasarım ve sürekli yenile. İlla koca koca logolar, yazılar yada kıpkırmızı renk olmak zorunda değil. Tek renk üzerine bizden küçük bir işaret yeter, banka gibi ortamda bile çok rahat giyiyorum bu tarz şeyleri. Gidip mudodan şuradan buradan alacağıma storedan alırım her türlü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt