Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kurban bayramin mubarek olsun rengimDine inananı var inanmayanı var, bi tartışma başlığı açılır orda konuşulur. Nöbete uygun bi konu değil
Melo tarzı biri gelmezse bu kadro mundar olur bence
Aynı sıkıntıyı bende çekiyorumSon 10 senede en sevdiğim tişörtlerim sweat lerim hep storedan olanlar, ama sayısı ya 4 ya 5. Genelde elim boş çıkıyorum.
Forma hem çok pahalı geliyor insanlara, hem de çoğumuz için günlük sürekli giyebileceğin birşey değil, en önemlisi de kulübe kalan para çok düşük. Benim önerim tişört-swetşört çeşitlerini artırmalılar, yap en az 50 tasarım ve sürekli yenile. İlla koca koca logolar, yazılar yada kıpkırmızı renk olmak zorunda değil. Tek renk üzerine bizden küçük bir işaret yeter, banka gibi ortamda bile çok rahat giyiyorum bu tarz şeyleri. Gidip mudodan şuradan buradan alacağıma storedan alırım her türlü.
Biz diyoruzda iste. Gelip gormeden anlasilmiyor. Mesela simdi tum sulale izinde. Bi ben varim bide kardesim. Kurbanida Somaliye yolladik.bayram da memlekette güzel
elin krakovunda her gün bayram her gün kavurma olsa ne olur
Emre Moru adam edecek elemanlar. Aralarina birde Falcao gelecek. Adam olmasin da ne olsun
Neyin onayını vericez?Bu arada Falcao kesin bitmis. Bizim kulubun son onayi bekleniyormus.