Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Melo tarzı biri gelmezse bu kadro mundar olur bence

iyi beklerimiz ve cahill tarzı bir stoper olsaydı olmazdı. ayrıca göbeğinde topu kontrol edebilen , oyun görüşü olup pas yapmayı bilen orta saha oyuncularını barındıran bir takım agresif-cdm olmaksızın da oynayabilir..

Son 10 senede en sevdiğim tişörtlerim sweat lerim hep storedan olanlar, ama sayısı ya 4 ya 5. Genelde elim boş çıkıyorum.
Forma hem çok pahalı geliyor insanlara, hem de çoğumuz için günlük sürekli giyebileceğin birşey değil, en önemlisi de kulübe kalan para çok düşük. Benim önerim tişört-swetşört çeşitlerini artırmalılar, yap en az 50 tasarım ve sürekli yenile. İlla koca koca logolar, yazılar yada kıpkırmızı renk olmak zorunda değil. Tek renk üzerine bizden küçük bir işaret yeter, banka gibi ortamda bile çok rahat giyiyorum bu tarz şeyleri. Gidip mudodan şuradan buradan alacağıma storedan alırım her türlü.
Aynı sıkıntıyı bende çekiyorum

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bayram da memlekette güzel

elin krakovunda her gün bayram her gün kavurma olsa ne olur
Biz diyoruzda iste. Gelip gormeden anlasilmiyor. Mesela simdi tum sulale izinde. Bi ben varim bide kardesim. Kurbanida Somaliye yolladik.
Kaldik anlayacagin!

Bugun bi Burger King gider herhalde :D

Tum Islam aleminin kurban bayramini kutlar kucuklerimin gozlerinden buyuklerimin ellerinden operim!

Apo havaalanında:
Falçao bizi çok iyi karşıladı, fotoğraf bile çektirdik, kendisine çok teşekkürlerimi iletiyorum.

Onyekuru gelmezse Ribery konusunda israrliyim. Rotasyonda dinlendire dinlendire oynatirsak cok verimli olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt