Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Formalı fotoğraf ne zaman gelir şefim?iyi nöbetler :-)
Kavurma'a hayır.bayram da memlekette güzel
elin krakovunda her gün bayram her gün kavurma olsa ne olur
Şu anda büyük bir bilgi kirlintisi var. Teyit ettirmeye çalışıyorum.Formalı fotoğraf ne zaman gelir şefim?
Yine ilk siz verdiniz şefimŞu anda büyük bir bilgi kirlintisi var. Teyit ettirmeye çalışıyorum.
Resim bu gece bekleniliyor. Başkan "Falcao Bayram hediyesi olsun" diye talimat vermiş.
Parçalıyı mı giyecek yoksa diğer formalarımızdan birini mi?Şu anda büyük bir bilgi kirlintisi var. Teyit ettirmeye çalışıyorum.
Resim bu gece bekleniliyor. Başkan "Falcao Bayram hediyesi olsun" diye talimat vermiş.
3. Forma diyorlar satış stratejisinden dolayı, ama belli olmaz..hangisini giyerse o forma önümüzdeki hafta da çok satilir.Parçalıyı mı giyecek yoksa diğer formalarımızdan birini mi?
Kırmızı bizim işimiz.Yine ilk siz verdiniz şefim
Yönetimden biri paylaşsa ceza yer Bi muhabire ulaştırsalar diğerleri arıza çıkartır muhtemelen akrabadır söylememiştim pek bir şey o şekilde ulaştırmışlardırYönetimde degil gazeteci degil normal bir taraftar garip geldi bana
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
açıkcası ne yapmaya çalıştığını pek anlayamadım ama en büyük hayali m.topal ve belhanda için kralhanda yazan birinin forveti en fazla m.erdinç olur kusura bakma..Ekli dosyayı görüntüle 55436
Ekli dosyayı görüntüle 55437
Tek sayfaya sığmadı yaw mobilden yaptım. Yarım yarım alabiliyorum 11'leri. :/ Marcao da yazamadım kısaltması yok yanlardan taşacaktı.
Topal ise en büyük hayalimdir kusura kalmaya..
Parçalı olur umarım, kaplan maskesi de takar mı?3. Forma diyorlar satış stratejisinden dolayı, ama belli olmaz..hangisini giyerse o forma önümüzdeki hafta da çok satilir.