Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fener o maaslari verip ne durumda görüyoruz. Senede toplam 6 ve o 6 nin 1,5 unu bence sponsor ödemeli. Bunu gecen rakam cok ucuk. Hele 3 sene opsiyonsuz falansa

Yoo ama falcao gibi birisi icin evet. Rvp 6 aliyordu mesela

onlarında hiçbiri normal değil işte musaph ahb.

euro 6 liranın üzerinde.

zamanında Hasan şaş wesleyin maliyetini anlatırken burada haklı diyorlardı.

falcao wesleyin maliyetini katlıyor sanırım

neyse, umarım buna değer. çok büyük yük.

Görüşmelere başlanmıştır KAP'ı verin de bari rahatlayalım yaa...

Yabancı basının iddia ettiği gibi mi olay acaba? Onlara göre anlaşma tamamlandı, açıklama için Monaco'nun forvet transferi yapması bekleniyor...

Su an bir arkadasla beraberim..onun arkadasi almanyada bir menajerlik sirketinde görev aliyormus. Kendisi güvenilir bir insandir pek salladigini zannetmiyorum ama yinede onun yalancisiyim. Menajerlik yapan arkadasi mesala zenitdeki iranli forvetin türkiye temsilcisimis serdar azmoun galiba
Verdigi bilgileri nerden aliyor peki diye sordum menajerler arasinda bilgiler öyle bi aliniyor ki diyor mahalle karilarin yaptigi dedikodu gibi herkes geliyo hertürlü bilgi diyor

Babelin transferi mesala ta 3 4 ay önceden bitmis biliyormus

Mariano yu gs son anda satamamis brezilya ya maas konusunda anlasamamis mariano iptal olmus

Douglasla kesin olarak anlasmisti diyor gs ama terim son vazgecmis mariano transferi olmayinca

Fiket orman her yaptigi transferden komisyon indiriyormus hemde öyle böyle degil her yaptigi transfer icin cebine para giriyormus
Simdi anladim bejekali kargalarin fiko paralar nerde bestesini

Antalyali baskan mesala etoo nasri vanquier ve saire transferlerden 5 mio euro komisyon indirmis cebine sorusturma acilmis hakkinda

Aptur basgan bile bitirdi her transfer icin komisyon aliyormus prim ama aptur en az prim alan yönetici demis tr de yani sadece gel git masraflarini felan indiriyormus cebine

Paylastigi bazi bilgileri paylasmak istedim enteresan valla bu dünyada menajer veya yönetici olmak varmis

SM-N960F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

euro 6 liranın üzerinde.

Falcao monacoda 10 mio maas alan bir adam. Cinden 12 mioluk teklif almis avrupa da kalma istiyor diye red etti. Valencia 4.5 roma 4 vermis. Bizim ligimiz boktan 5.5+Bonus normal

Falcao için Monaco ile anlaşma tamam, ancak manako pazartesiye kadar süre iştemiş santrafor transferini tamamlamak için, şeklinde bir duyum var. ama benim duyumcu daha önce patladığı için bu duyum ne kadar güvenilir bilmiyorum :)

bu duyumu dün sabah paylaşmıştı benimle bende KAP gelmeyince acaba doğrumu diye paylaşayım dedim.

Belkide monaconun ricasıdır forvet almadan bildirilmemesi?

Sonuçta biz KAP açıklaması yaparsak monacoya daha fazla fiyat çekecekler

euro 6 liranın üzerinde.

Kruse bile 5 6 milyon alıyor

1565530984587.webp

Falcao gibi topçuyu 36 yaşına gelse bile satabiliriz ama bunu da unutmamak lazım Araplar , Çin , Mls falan alıcısı bence rahat çıkar ama işte biz maaş olarak fazla verirsek almaları zorlaşabilir biraz bonusları yüksek tutup maaşı düşürmek gerekiyor bence.

33 yasinda bi adama 130 milyon lira dökmek tamamen sacmalik aslinda

2 yil sonra yine sIkIntI cekince burda Falcao diye aglayanlar yönetimi suclar

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
bu yönetime hersey derim ama para konusunda hakkini da veririm (donk haric)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt