Su an bir arkadasla beraberim..onun arkadasi almanyada bir menajerlik sirketinde görev aliyormus. Kendisi güvenilir bir insandir pek salladigini zannetmiyorum ama yinede onun yalancisiyim. Menajerlik yapan arkadasi mesala zenitdeki iranli forvetin türkiye temsilcisimis serdar azmoun galiba
Verdigi bilgileri nerden aliyor peki diye sordum menajerler arasinda bilgiler öyle bi aliniyor ki diyor mahalle karilarin yaptigi dedikodu gibi herkes geliyo hertürlü bilgi diyor
Babelin transferi mesala ta 3 4 ay önceden bitmis biliyormus
Mariano yu gs son anda satamamis brezilya ya maas konusunda anlasamamis mariano iptal olmus
Douglasla kesin olarak anlasmisti diyor gs ama terim son vazgecmis mariano transferi olmayinca
Fiket orman her yaptigi transferden komisyon indiriyormus hemde öyle böyle degil her yaptigi transfer icin cebine para giriyormus
Simdi anladim bejekali kargalarin fiko paralar nerde bestesini
Antalyali baskan mesala etoo nasri vanquier ve saire transferlerden 5 mio euro komisyon indirmis cebine sorusturma acilmis hakkinda
Aptur basgan bile bitirdi her transfer icin komisyon aliyormus prim ama aptur en az prim alan yönetici demis tr de yani sadece gel git masraflarini felan indiriyormus cebine
Paylastigi bazi bilgileri paylasmak istedim enteresan valla bu dünyada menajer veya yönetici olmak varmis
SM-N960F cihazımdan
Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi