Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Falcao satabiliriz diyenler. Adam kendisi sonra ülkesine geri dönmeyi istiyor gibi birsey demedimi? Arabistana gitmeyi düsünün adam simdi giderdi oraya.

Biz ondan bonservis falan elde edemeyiz. En iyi ihtimal 2 sene sonra kendisi ülkesine dönmeyi ister ve maas bütcemiz inmis olur.

Niye şimdi gitsin Avrupa'dan sağlam bir teklif varken düşünmez bile ha ülkesine dönebilir ona bir şey diyemem ama sağlam bir teklif gelse her şey değişir.

falcao transferinden bağımsız söylüyorum bu hesap nasıl hesap böyle

zaten o paraları verdiğimiz için burnumuz çöplükten çıkmıyor

şimdi onları düşürdük diye öbürüne vermek aynı şeyi tekrar etmek oluyor

türk takımlarının yaptığı şeyleri herhangi bir avrupa takımı 20-25 milyon maaşla fazla fazla yapar
O hesap şöyle yapılıyor.hiç bi b.ka yaramayan eren ve selçuk yerine onlarin maaşıyla bi süper yıldız takıma katmış oluyoruz.sadece ekonomiyle olaya bakilmaz sportif olarak da bakmak lazım

Falcao gibi adamin sozlesmesi en az 30 kirk sayfadir tercumesi avukatlarim incelemesi degisiklikler sudur budur sozlesme en az 3 4 gun surer oyle otur imzala hadi gidelim olmuyor

Gondermeye calistiginda kapi gibi sozlesmesi var dedigimiz budur pazartesi saliya anca imza gelir

eger gelirse falcaonun yuksek maas almasinin elestirilmesi normaldir

6-7m avro kazanan adam takimi mindestens cl çeyrek final yahut avrupa liginde daha yari finale tasiyacak performans sunmasi gerekecek

falcao bunu yapabilir mi orasi muamma

Peki biz 2 3 sene şampiyon olmazsak ortada hoca ,yönetim , topçu kalır mı herkesi asıp kesmez miyiz ?

Bunun icin Falcaoa 130 milyon lira mi dökmek lazim.

Sacmaliyorsun.

Tamam bende isterim adami bizde izlemek..

Ama tamamen ölü yatirim. Insana enayi derler.. Bize getirisi fln yok, baska takima, o paralari verebilecek takimlara getirisi olur.

33 yasinda bi adama 130 milyon lira dökmek tamamen sacmalik aslinda

2 yil sonra yine sIkIntI cekince burda Falcao diye aglayanlar yönetimi suclar

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Selçuk İnan :son üç senede 60 milyon TL

Tarık camdal:son 3 senede 45 milyon TL verdim

Bir önceki sene carroso(35 yaşındaki yedek kaleci):6 milyon tl

Dejong:20 milyon TL.etti 130 milyon tl

Thanos parmak siplatip evrenin yarısını yok ettiğinde bunlarda yok olsaydı son üç senede ne bir puan eksik alırdık ne bir puan fazla

Bakın arada Tolga ciğerci,Sinan gümüş Eren derdiyoklari saymiyorum.mitiroglunu bile saymiyorum son sn golü belkide bize şampiyon yaptı.

Büyük futbolcular klüp batirmaz

Sacmaliyorsun.

Tamam bende isterim adami bizde izlemek..

Ama tamamen ölü yatirim. Insana enayi derler.. Bize getirisi fln yok, baska takima, o paralari verebilecek takimlara getirisi olur.
Peki dzeko (falcaodan yasli)15-20 mio odemeye hazir kuluplere ne denilmeli? Onlar enayilerin krallari o halde

Evet cöplere sacma sapan paralar harcadik, o konu tamam.

Ama gerisine abi hadi ya derim ancak. Yok öyle dünya sponsormus forma satmakmis..

Maliyetin ceyregini bile cikarmiyor o konular.

Prestij önemli evet, ama bizim prestij icin bu risklere girecek lüksümüz yok. Finansal yapin rahat olunca bu islere girersin.

finansal yapın rahat olamaz çünkü ekonomisi bitik olan bir ülkenin kulübüsün ve ücretleri euro cinsinden ödemek durumundasın. bunun için falcao gibi isimlerin yaratabilecekleri olanaklara bakarsak , bu tür isimlerin takımda bulunmamalarından çok daha tercih edilesi bir manzarayla karşılaşırız.. mesela sneijder/drogba'nın, 10 yıllık süreçten sonra adımızın avrupada tekrar duyulmasını sağlaması buna en yakın örnek olarak gösterilebilir, keza bir diğer yüksek ücretli feghouli'nin bizi tek başına şampiyon yapması da var.

özetle türkiyenin şartları altında şu an panathinaikos gibi değilsek , bunu biraz da bu tür oyunculara borçlu olduğumuzu söylemeliyiz, hiçbirşey değilse taraftarı ateşlemeleri bile yeterli..

Rakamlari abartarak yaziyorum
Ilk 11'de herkese 3 milyon euro versen 33 milyon euro yapar. 4 tane 1.5 milyonluk ve 4 tane 1 milyonluk yedek alsan 19 oyuncuya toplam 43 milyon euro verirsin. Su piyasada abartilan rakamlara ragmen 43 milyon euro maas butcesi cok fazla degil. Yeterki para hak edenlere verilsin.

Sacmaliyorsun.

Tamam beide isterim adami bizde izlemek..

Asıl ölü yatırım Maicon , Belhanda , Diagne gibi ne idüğü belirsiz topçulara gömülen paralar hem bonservis veriyorsun hem maaş hem bonus.

Falcao en azından yıldız sana katabilecekleri belli riske giriyorsun evet ama karşılığını alma ihtimalin yüksek , hiçbir tür karşılık alamıyacan transferler vardır bu onlardan değil.

Ne muhassebeci ciktiniz arkadas. Bu yonetim
Zaten pinti oglu pinti (alan Pato vs.) . Yuksek bulsalar nah alirlardi. Zaten ondan bu kadar suruyor.

Bakalim cipe kap ne zaman gelecek. Adam kayseri ile imzalandi resimler cikti

Antuyu rvp Nani zamanları takip ederdim.ordada muhasebeci arkadaşlara kiziyorlardi.simdi o muhasebecilere kizanlar ortada yok.arkadas kısmen haklı aslında bu işin muhasebesi belli sakat adama kaypak adama para vermiyeceksin.yoksa parayı bir yerden muhakkak çıkartır büyük isimler.sampiyon yapar çıkarır forma satar çıkarır cl de 2 maç alır cikarir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt