Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okuman yokmu? Onlarin durumu bizden farkli.

Kisaca onlarda para var bizde yok. Cokmu zor bunu anlamak?

Sen gidip son model AMG alabiliyonmu baskalari aliyo diye
İnterin durumu bok farkli bizden. Veya AC MİLANİN. Herifler ffpden ceza yedi, bizim gibi ayni cezalari yediler.
Eger hesabini kitabini yapiyorsan falcao gibi pahali “arabalarida” alabilirsin

finansal yapın rahat olamaz çünkü ekonomisi bitik olan bir ülkenin kulübüsün ve ücretleri euro cinsinden ödemek durumundasın. bunun için falcao gibi isimlerin yaratabilecekleri olanaklara bakarsak , bu tür isimlerin takımda bulunmamalarından çok daha tercih edilesi bir manzarayla karşılaşırız.. mesela sneijder/drogba'nın, 10 yıllık süreçten sonra adımızın avrupada tekrar duyulmasını sağlaması buna en yakın örnek olarak gösterilebilir, keza bir diğer yüksek ücretli feghouli'nin bizi tek başına şampiyon yapması da var.

özetle türkiyenin şartları altında şu an panathinaikos gibi değilsek , bunu biraz da bu tür oyunculara borçlu olduğumuzu söylemeliyiz, hiçbirşey değilse taraftarı ateşlemeleri bile yeterli..

Alakasi yok.

Sneijder Drogba bize sportif basari ve prestij katti, evet.

Ama prestij ugruna finansal anlamda daha da cökmeyi göz önüne almak sacma, heleki bu ekonomide.. kendin diyon ülke batmis

Benim anlamadığım olay şu;
Siz bu adamın alacağı parayı, tek bir futbolcunun alacağı maaşı tartışıyorsunuz da bu takımın belirlenen sezonluk bir maaş bütçesi var. Bu yönetim zaten maaş giderlerini düşüyor. Örneğin takımın maaş bütçesi 50 milyondur şu anda da 40 milyon ödüyoruzdur, 10 milyon daha ödeyebilecek gücümüz var demektir. İstersen Falcao'ya 10 milyon euro ver bu seni zora sokmayacaktır sezon öncesi belirlediğin plana uyarsan. Bu transferin maddi boyutunu böyle düşünün.
Ayrıca her transfer yarın satılmak için yapılmaz. Her transferin de yatırımı sadece maddi geri dönüş değildir.

Antuyu rvp Nani zamanları takip ederdim.ordada muhasebeci arkadaşlara kiziyorlardi.simdi o muhasebecilere kizanlar ortada yok.arkadas kısmen haklı aslında bu işin muhasebesi belli sakat adama kaypak adama para vermiyeceksin.yoksa parayı bir yerden muhakkak çıkartır büyük isimler.sampiyon yapar çıkarır forma satar çıkarır cl de 2 maç alır cikarir
Bizim artimiz surada. Biz bu sene bir cok maas cepte tuttuk. Olu yatirimlar (eren, selcuk(maas) serdar, sinan) gittiler. Cl e katilip yine belirli bir Para aldik.
Bizim her oyuncumuz fb de oldugu gibi4+ almiyor. Onlarda
Skrtel 4
Kjaer 4.5
Nani 4.5
Rvp 6
Felan aliyordu. Bizde bir tek Falcao 5.5 alacak. Konsept olarak akilli hamleler yapti yonetim maas felan konusunda. Maas gidisler yukselmiyor. Gecen seneye gore azaldi hatta.

Ki zaten ulke olarak gelirimiz Lira , odemelerimiz euro. Bundan dolayi bile artiya cikamayiz.

Yonetimin tek yapacagi iki is kaldi. Diagneyi az Eksiyle kapatmak
2 tane adam akilli sponsor bulmak

Bence doğru yoldayız.O maaş bütçesi olayları hemen düzelmez.Kadronun neredeyse sıfırlanması lazım.Daha düne kadar tolga cigerci 2 milyon net alıyordu. Şimdi seri 2.7 alıyor.

İnterin durumu bok farkli bizden. Veya AC MİLANİN. Herifler ffpden ceza yedi, bizim gibi ayni cezalari yediler.
Eger hesabini kitabini yapiyorsan falcao gibi pahali “arabalarida” alabilirsin

Ya bak bu islerden anlamiyorsan girme o toplara..

Onlarin imkanlari bizden farkli bir kere. Gelirleri yüksek, ülke ekonomisi stabil, sponsorlar daha kolay bulunyo vs..

Neyi tartisiyon arkadas Falcao gelsin diye gercekleri mi görmek istemiyon yoksa ciddi ciddi bizim finansal yapimizi o kulüplerle mi kiyasliyon..

Ben borclanmadan bashetmiyom, imkanlardan bashediyom

Benim anlamadığım olay şu;
Siz bu adamın alacağı parayı, tek bir futbolcunun alacağı maaşı tartışıyorsunuz da bu takımın belirlenen sezonluk bir maaş bütçesi var. Bu yönetim zaten maaş giderlerini düşüyor. Örneğin takımın maaş bütçesi 50 milyondur şu anda da 40 milyon ödüyoruzdur, 10 milyon daha ödeyebilecek gücümüz var demektir. İstersen Falcao'ya 10 milyon euro ver bu seni zora sokmayacaktır sezon öncesi belirlediğin plana uyarsan. Bu transferin maddi boyutunu böyle düşünün.
Ayrıca her transfer yarın satılmak için yapılmaz. Her transferin de yatırımı sadece maddi geri dönüş değildir.

Tek 5 milyon € küsür kar yapan takimin 10 milyon daha ödeyebilecek gücü var mi? O parayi ödersin, ve gene zarar yaparsin o zaman.

Alakasi yok.

Sneijder Drogba bize sportif basari ve prestij katti, evet.

Ama prestij ugruna finansal anlamda daha da cökmeyi göz önüne almak sacma, heleki bu ekonomide.. kendin diyon ülke batmis

sneijder ve drogba finansal anlamda bizi çökertmedi diyorum ben de, bizi çökerten işe yaramayan oyunculara ödediklerimiz... falcao yerine üç tane normal ücretli sıra oyuncu koysan takıma daha mı çok katkı alacaksın sanki??

İyi nöbetler Abdurrahim amca yurda ne zaman dönecek

Ya bak bu islerden anlamiyorsan girme o toplara..

Onlarin imkanlari bizden farkli bir kere. Gelirleri yüksek, ülke ekonomisi stabil, sponsorlar daha kolay bulunyo vs..

Neyi tartisiyon arkadas Falcao gelsin diye gercekleri mi görmek istemiyon yoksa ciddi ciddi bizim finansal yapimizi o kulüplerle mi kiyasliyon..

Ben borclanmadan bashetmiyom, imkanlardan bashediyom
Biz HİC BİR ZAMAN artida olamayiz. İstersen 5 sene Altyapi ile maca cik. Veya 11 linnes ile
Giderin EURO, gelirin LİRA. Sana zaten giren girdi bu durumda. Tek yapacagimiz is hesabimizi kitabimizi boyle devam ederek, firsat olusursa Falcao gibisini almak. Baska turlu alamayiz zaten bende istemem, kim ister

sneijder ve drogba finansal anlamda bizi çökertmedi diyorum ben de, bizi çökerten işe yaramayan oyunculara ödediklerimiz... falcao yerine üç tane normal ücretli sıra oyuncu koysan takıma daha mı çok katkı alacaksın sanki??

Ya ben zaten o ikiliyi sebep olarak göstermiyom..

Bize finansal anlamda o paralara degecek getirileri oldumu o tartisilir.

Ama bu dönem daha da farkli.. FFP var, ekonomi berbat ülkede, sponsorlar gelmek istemiyo gibi olaylar varken bu toplara girmek dogru degil

Ya ben zaten o ikiliyi sebep olarak göstermiyom..

Bize finansal anlamda o paralara degecek getirileri oldumu o tartisilir.

Ama bu dönem daha da farkli.. FFP var, ekonomi berbat ülkede, sponsorlar gelmek istemiyo gibi olaylar varken bu toplara girmek dogru degil
Zaten 5.5 i komple biz odeyecegimiz belli mi? Bi ara sponsor felan 1.5 ini odeyecek diyorlardi. Eger bu dogru olup sadece 4 cikacaksa Cebimizden muazzam olur. Fegh den 250k fazla

Biz HİC BİR ZAMAN artida olamayiz. İstersen 5 sene Altyapi ile maca cik. Veya 11 linnes ile
Giderin EURO, gelirin LİRA. Sana zaten giren girdi bu durumda. Tek yapacagimiz is hesabimizi kitabimizi boyle devam ederek, firsat olusursa Falcao gibisini almak. Baska turlu alamayiz zaten bende istemem, kim ister

Bu ne ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt