Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim gibi takımlar için falcaonun alacağı 5.5 sorun olmaz ama Marianoya 2.4 + puan başı nagatomoya 2 falan verirsen sorun olur.Bir takımın bek rotasyonu nasıl 7 milyon euro olabilir.Acilen gitmesi lazım mariano-nagatomo ikilisinin.

Ben zaten falcao için muhasebe yapmam geçen sene ve bu sene arasında maksimum 5 milyon oynar belki o bile oynamaz.Bizim falcao ile birlikte yapmamız gereken şey diğer iki forvetten kurtulmak ve bir bekle yolları ayırmak
Aynen öyle. Umarım bunu başarabilir yönetim.

Bu arada Falcao’nun maaşı denildiği gibi 5-6 Milyon Euro ise bence çok iyi transfer. Twitter’da 17 Milyon takipçisi bulunan Dünya Çapında yıldız bir topçuyu getiriyoruz ve son sezonunda 17 gole doğrudan etki yaratmış Fransa liginde ! Çin ya da Arabistan’a gitmiş 37 yaşındaki topçuya vermiyoruz bu parayı.

+ olarak böyle yıldızların olması sponsorlarında ilgisini çekecektir. tek başına adamın bizim kulüpten daha fazla hayran kitlesi var dünyada. hem kilit golcü oyuncu alıyorsun hem de hayran kitlesi olan bir adam alıyorsun. bir taşla iki kuş bırakında 5 6 milyon maaşı olsun.
sehir efsanesi ya bunlar hala anlamiyonuzmu

bi oyuncu icin sponsorlar ülke durumunu ignore edip sponsor olacakti.. he olur ama nef fln olur 3-5 milyona.

Bu kadar maliyet hesabına girdiğinize göre kaplar geldi sözleşme detayları açıklandı heralde.
Link atabilir misiniz ben bulamadım resmi sayfada

1.8 civarına 2 as bek alırsın.700 e oynayan 2 rotasyon bek alırsın.5 milyona bek rotasyonunu kapatırsın.Bizim bu sene gidip şenere 1 milyon falan vermemiz dünyanın en saçma şeyi

Bir an önce akşam olsada bakalım gelişme olacak mı görsek sıkıldım beklemekten

Arsenal'de 3 sol bek var Tierney'e 25 milyon verdiler . Kolasinac'ı kiralasak ne müthiş bir iş yapmış oluruz ama .

Falcao veya Mendes imaj hakklarini tutacak demiyorlarmiydi? Öyleyse onun resimle veya isimli tisört veya cikartirsak, ona birde ordan para vermeli degilmiyiz?

sehir efsanesi ya bunlar hala anlamiyonuzmu

bi oyuncu icin sponsorlar ülke durumunu ignore edip sponsor olacakti.. he olur ama nef fln olur 3-5 milyona.

Niye olmasın sonuçta sponsorluk işi reklam işi. Dünyada Falcao'nun performasını yeni takımında izlemek isteyen milyonlar olabilir. Bir firma gelip neden bundan yararlanmak istemesin. Ronaldo gelse "lan bu ülkenin durumuda çok kötü salla ne sponsor olcaz" mı diyecek.

falcao eleke ve orta saha geldi, diagne kostas gitti mi

Bunun icin Falcaoa 130 milyon lira mi dökmek lazim.

Sacmaliyorsun.

Tamam bende isterim adami bizde izlemek..

Ama tamamen ölü yatirim. Insana enayi derler.. Bize getirisi fln yok, baska takima, o paralari verebilecek takimlara getirisi olur.

Yarın öbür gün Marcao gibi oyunculara gelen tekliflerin rakamları Falcao'nun oynadığı takımda daha yüksek olacaktır. Takımımızı daha fazla takip eden olacak. Daha göz önünde olacağız. Takım arkadaşlarının da değerini artıracak. Belhanda asistin asistini değil kendisini yapacak. 10m'a satamiyorken belki devre arası 15m Euro'ya gidecek.
Bu transfere böyle bakmak gerekir.

Ayrıca Falcao'nun oynadığı takıma sponsor olacak firma 3-5m Euro fazla vermek zorunda kalacak.
Daha çok sponsor, daha çok para...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt