Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kadar paylaşım ve beğeni atan bir falcao’nun da, monacodan teklif gelse bile kabul etmeyecek kadar karakterli olduğunu düşünüyorum.
Ha monaco’da kaldı mı, ister ekime kadar kalır, ister kasıma kadar 😊 hepimizin içine sinmeyen yönleri var maliyet anlamında, mutsuz olacak bi durum yok
falcao bu vedat muriqi fiyatına gelmez

O fotoyu yayina verdiklerinde ne manaya gelebilecegini biliyorlardir zaar ufak da olsa yasak bir ask ihtimalini goz onunde bulundurmak kaydiyla

Yok bu heriften önce bir eleman paylaştı bu da ordan gördü özel haber diye verdi
nereden biliyorsun?

ben o sırada yayını izliyordum aynı zamanda foruma bakıyordum belli ki kaynak kişi birkaç kişiye aynı anda gönderdi ki genelde böyle olur

sonrasında biri asporun o sıra rejide olmayan genel yayın yönetmeninin onayından geçti diğeri de sadece fotografı telefonundan paylaştı
birkaç dk daha önce paylaşılmıştı dersin de ordan gördü demek saçma

kimse bunu habercilik başarısı olarak nitelendirmez lakin hırsızlık da diyemeyiz, ayıp yahu.

Bu adam fenerli değil demeye başlayacağım artık. Söylediklerinde yanlışı yok ama ne bileyim Fenerli olunca garipsiyorum nasıl at gözlüğüyle bakmıyor olaylara diye.

IMG_4743.webp

Bu adama nolmuş ya

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

8 de kapanır, 18 de. Yeter ki biz kazanalım”

-İmparator Fatih Terim

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

nereden biliyorsun?

ben o sırada yayını izliyordum aynı zamanda foruma bakıyordum belli ki kaynak kişi birkaç kişiye aynı anda gönderdi ki genelde böyle olur

sonrasında biri asporun o sıra rejide olmayan genel yayın yönetmeninin onayından geçti diğeri de sadece fotografı telefonundan paylaştı

kimse bunu habercilik başarısı olarak nitelendirmez lakin hırsızlık da diyemeyiz, ayıp yahu.

Habercilik başarısı olarak değerlendiyorlar ve sorun da orda. Kaynak yollamış olabilir veya olmayadabilir. Bunu bilemem

nereden biliyorsun?

Serkan Korkmaz övdü de övdü biz şöyleyiz böyleyiz diye yaw.
Yani biz çok uğraştık bu resmi edindik süsü verdiler ekrana.

nereden biliyorsun?

adam fotoğrafı 15:24 de paylaşmış yayına 15:40 da düştü.Böyle bir fotoğrafı ilk vermek için neler yaparlar neler.Bariz belli işte ordan arak olduğu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt