Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
takımda 3 tane sol bek var en iyisi kimsenin beğenmediği (ben dahil) ömer
3 tane sağ bek var muhtemelen şener'den medet umacağız
stoperler yedeksiz
orta saha yetersiz
kanatlar şişik ama geneli atletik olmayan adamlar
forvetler evlere şenlik

ha yine şampiyon oluruz ama avrupa da çok umutlu olmamak lazım.

Fatih terimin kuşları nasıl aciz duruma düşürdüğünü görün.herifler fatih terimden kurtulmak için donlarını indirecek psikolojideler :asd:

Fizik olarak geride olmamız normal aslında.
Yaşlı oyuncular kafadan yediği idman ile yerdeler e afrika kupasına giden oyuncuların durumu net ortada.

Şu an takımda belhanda ve ömerin performansları çıkışta diri duruyorlar diğerleride form tutacak yavaş yavaş ilk gole kadar bence lines kusursuza yakın oynuyordu bu herifin en büyük sorunu korku bence Mariano leşte oynasa ilk tercih olması bu adamı hata yapmamalıyıma şartlıyor bu da bu herife ters tepiyor.

linnes'e sorsak sağ bekim der ama bence sağda oynarken tuhaf hatalar yapıyor.

solda oynarken verimli oluyor bu adam.

sağda yaptığı savunma hatalarını, adam kaçırmaları solda yapmıyor genelde.

üstelik hücum katkısı da solda daha iyi. geçen seneki y.malatya maçı güzel bir örnek mesela.

bence sol taraf için formaya nagatomo'dan daha yakın olabilir.

Futbol 15-20 sene önceki gibi değil artık maalesef. O dönemler üst seviyedeki takımlarda bu kadar koşu bilinci yoktu yetenekli oldukları için. Bizim gibi takımlar fazla koşarak başa baş oynayabiliyordu. Şu an elit takımların hepsi zaten yetenekli ve bir de hayvan gibi koşuyor. Kalite olarak gerideyiz zaten, koşu olarak da gerideyiz.

Bir de böyle çıkardım sahaya rastgele oynayın bakalımla olacak iş değil şu devirde çünkü rakiplerin hepsi topun arkasına geçip kaya kaya savunma yapmayı biliyor en alt seviye takım bile. Bireysel yetenekler ve anlık şansa oluşan şeylerle pozisyon olur ancak. Manchester City'nin mesela basketbol hücum seti gibi 20 farklı hücum seti varmış geçenlerde biri açıklamıştı. Artık hiç bir şey rastgele oynanmıyor günümüzün futbolda.

Tabi hocaya da takımı revize edemediği için bişey demek istemiyorum. Bence esas sorun yönetimde. Terime kalsa bu beklerle 1 dakika devam etmez bence

Denizli deplasmanini kayipsiz gecersek ligde belli standarti yakalariz..Bu arada Atalay biraz fizik calisirsa formayi kapar..Soyle babel fiziginde altyapidan oyuncu cikmiyor ona sasiriyorum..Yeni nesile bakiyorum sokakta hep boyle boylu poslu ama bizim altyapidakiler hep ufak tefek..Bu nasil denk geliyor anlamiyorum

Selçuk ile sözleşme neden uzatılır ve donk ile kapı gibi sözleşme neden yapılır işte transferde başarısızlık budur
Selçuk ve donk ile yolları ayıracaksın 2 tane tempolu ortasaha ve Kaan Ayhan’ı getirsinler bak taş gibi takım nasıl oluyor

Kupa maçından sonra bir yorum okumuştum spor yazarlarından birinden. Galatasaray tüm oyuncularıyla çok yorgun görünüyor, bunun temel iki sebebi olabilir ya iyi çalışmıyorlar ya da Fatih Terim takımı ligin başlangıcına göre değil de ilk şampiyonlar ligi maçına göre hazırlatıyor. O zaman da mantıklı gelmişti bugün daha da mantıklı geliyor. 2 ay öncenin rakibi ısıran stoperleri bile çok fazla ikili mücadele kaybettiler. Hocanın buna benzer yılları var ve hatta ilk 2-3 hafta bu yüzden puan kaybetmişliğimiz bile var. Ayrıca dos alınacak arkadaşlar kesin olarak alınacak, sanki alınmayakmış gibi yorumları anlamak zor.

Kupa maçından sonra bir yorum okumuştum spor yazarlarından birinden. Galatasaray tüm oyuncularıyla çok yorgun görünüyor, bunun temel iki sebebi olabilir ya iyi çalışmıyorlar ya da Fatih Terim takımı ligin başlangıcına göre değil de ilk şampiyonlar ligi maçına göre hazırlatıyor. O zaman da mantıklı gelmişti bugün daha da mantıklı geliyor. 2 ay öncenin rakibi ısıran stoperleri bile çok fazla ikili mücadele kaybettiler. Hocanın buna benzer yılları var ve hatta ilk 2-3 hafta bu yüzden puan kaybetmişliğimiz bile var. Ayrıca dos alınacak arkadaşlar kesin olarak alınacak, sanki alınmayakmış gibi yorumları anlamak zor.

Eldeki tek golcuyu satip yerine golcu alamayan bir yonetimimiz oldugundan insan ister istemez endiseye kapiliyor renktas

Yahu Fernando süper 6 numara değil. Yer bilgisi ve güven vermesi(tecrübe)

Lyundima,marcao,mariano,nagatomo top ile çıkamıyorlar defanstan oyun hızı olmuyor. Bunu Fernando tarzı adamlar biraz daha standart üstü yapıyorlardı. İlerdeki oyuncularda ona pozisyon alıyorlardı.

Defansif anlamda da, daha dengeli oluyorduk. Lyundima ve marcao gereksiz hamleler yapmıyordu ve Fernando gibi adam varsa defansif liderlik yapıyor dengeliyordu. Olay Fernando bin süper oynaması değil. Kalitesi ve tecrübesi ile iki yönlü dengeleme yapması.

Melo gidince veya gelinceye kadar unutmayalım sürekli orta saha sorunu vardı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt